Påskhelg.

Just nu sitter jag här i K'llby på långfredagen och bara njuter av livet. Jag känner mig riktigt fit, jag är utvilad efter en lång natts sömn. Har spelat lite raving rabbits, har gjort ett par örhängen till mig själv och ett halsband till Agneta. Och nu så väntar vi på att maten ska serveras och gulliga och underbara Agneta har stått i köket nästan hela dagen medan vi bara blir uppassade. Jag njuter just nu av allt tror jag.

En annan rolig sak som har hänt i veckan är att jag har fått ett riktigt hedersuppdrag. Det är nämligen så att min moster fyller 30 år nu i sommar och jag har fått ansvaret att se till att fixa dekorationer och styra upp vem som gör vad och se till att allt blir bra. Jag tycker att detta är så roligt och har till och med fixat en bra pärm med platsfickor och registerlappar som jag kan fylla på för att strukturera upp hela festen.
Nu skulle jag vilja be er som läser om lite hjälp. Det är nämligen så att temat kommer vara 80-tal och även lite med 80-tals filmer. Grundfärgerna är tänkt lila och silver. Det jag skulle vilja ha hjälp med är lite dekorationstips för att få det snyggt i bygdegården. Jag har lite tankar själv men jag tror det är bättre om jag inte skriver det så får ni bara ge mig dem tipsen ni har. Det är planerat för ungefär 50 gäster och det jag framförallt behöver hjälp med är någon rolig bordsplacering, det bästa är om man kan göra något roligt själv utan att det blir för dyrt.

Imorgon blir det nog en sväng in till Lidköping och sen får vi se om hönan Polly hittar hit nu när vi är i Källby, man kan ju alltid hoppas =). Till kvällen blir det lamm till middag vilket är mycket att se fram emot.
På söndag åker vi hem och eventuellt kanske bio på kvällen, är inte riktigt bestämt än men man kan ju alltid hoppas och på måndag blir en lugn och skön hemmadag med lite scrapbooking.

Så nu har jag uppdaterat för ett tag framöver, så nu får ni vänta åtminstone en månad innan nästa uppdatering =).


Ha en riktigt glad och härlig påsk och jag hoppas att ni får vara lediga och njuta av varandras sällskap.
Puss 

Rena rama helgen

Jag får börja bloggen med att skriva om förra helgen.
Fredagen började med att vi fick komma på mysig pink ladies kväll till Carita. Vi fik jätte god mat med både förrätt, huvudrätt och efterätt och jag kunde äta alltíng trots att jag räknade points. I alla fall så var det en mycket lyckad kväll trots saknad av Marie som var hemma och var sjuk =(.
Tack Carita för en underbar fredagskväll
(Bilder kommer sen).

Lördagen började inte på bästa sätt med tanke på att jag vaknade halv 8 av att stackars Oskar skulle gå upp och jobba och självklart kunde jag inte somna om. Så jag gick upp och började plocka, vika tvätt, fixa ett grattis kort och gick omkring och styrde. Sen var det dags för lite roligare saker, nämligen åka till Johanna.V för att fira hennes födelsedag. Hon och Robban hade en jättefin lägenhet som låg nästan precis bredvid Pierres hus, mmmm får kanske slå ihop besök hos båda när man ändå är där =).
Sen var det bara att med ilfart åka och hämnta Oskar på station för att börja förbereda för schlager kvällen. Vi tycker att det ska vara plockmat på melodifestivalen så vi gjorde lite tapas inspirerad mat. Det blev klyftpotatis, kyckling- och fläskfiléspett, tzatzika, färska grönsaker att doppa i en annan tzatziki liknande sås fast med ruccula istället för gurka, hemmagjord salsa med nachochips, stekt aubergine, grönsaksspett, champinjoner stekta i vitlök, baguetter med mycket vitlökssmör och couscous sallad. Våra gäster anlände sm vanligt innan vi var klara, men jag tror att de börjar bli vana =). Det var Johanna.R och John, Jossan och Sadde och Conny och Karin.
Viktigt under kvällen var att vi skulle sätta lite pengar på vinnaren. Först satte vi 20 kronor på ett spel som gick ut på att vi fick dra varsin lapp med siffrorna 1-8. Den som fick 1 fick börja välja och sen tvåan o.s.v. Oskar fick 1 och valde Perelli och vann dem pengarna. Andra tävligen som vi också lade 20 kronor på hade Oskar gjort fina lappar där vi fick placera ut alla deltagare från 1-10. För varje rätt fick man 0 poäng men för varje fel placering fick man poäng beroende p hur långt ifrån man kom. Exempel om jag satte Perelli på tredje plats fick jag 2 poäng. Detta spel vann Sadde ganska överlägset på vilket var väldigt imponerande. Resten av kvällen bara umgicks vi och pratade och myste med varandra. Vad som var väldigt skönt var att det inte blev så sent med tanke på att stackars Oskar behövde få sova ut lite (visserligen jag med men mest Oskar).
(Bilder kommer sen)

På söndagen var det lite mys hemma innan det var dags att ta sig till Alex för att hjälpa honom att flytta. Jag måste nog säga att det kände som rekord att 7 personer lyckades flytta allting på 1 timme och en kvart. Sen kunde vi bara slappna av och prata lite och då bestämdes att det ska bli en härlig kryssning här nu i början på maj så dags att kolla en bra och billig resa =).

Puss och hej.

En rolig grej!

Skulle egentligen ge en uppdatering från en skitkul fest men det blir det och en rolig sak från Jossan.
Vi fick i alla fall avsluta vår härliga semestervecka ed en fest hos Johanna och John. Det är så mysigt att få komma hem till Johanna för då blir man snygg =). Johanna är nämligen superduktig på att sminka och jag lägger mina pengar mycket hellre på henne än på face och make up store. 
I alla fall när vi var fina och klara kom det lite folk och vi kunde sitta och prata och umgås och sen självklart singstar. Blev totalt grundlurad att jag blev slagen av en kille som var mindre bra, jag tänkte att det kändes lite konstigt men visst jag kan ju vara ganska dålig jag med. Men icke sa nicke för grabben hade bytt mickar ett tag innan så det var några sånger som blev lite fel till hans fördel =). Ska säga att sånt bus gillar jag.
Resten av festen var lugn och trevlig. Istället för att gå ut valde vi den bästa biten med att att gå ut, nämligen fyllematen. Så vi skippade dansen och tog oss direkt till krubbet vilket var mumsigt =).
Tack Johanna och John för en mycket mysig och trevlig fest, vi kommer nästa gång =).




Här kommer den roliga grejen från Jossan, kul om ni vill svara =)

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mig?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just de!
7. Beskriv mig med ett ord ^^
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Vad påminner dig om mig?
10. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de då vara?
11. Hur bra känner du mig?
12. När sågs vi senast?
13. Tänker du sätta in denna i din blogg och kolla vad jag tycker om dig

Ja kopiera dessa frågor o skriv dit dem i mitt kommentarfält. Besvara dem!  

Puss och hej.

Semestervecka

Ja nu är det sista dagen innan det är dags att gå tillbaka till jobbet efter en hel veckas semester. Det har varit en hel underbar vecka som vi definitivt kommer att göra om igen.
Veckan började i alla fall med att vi åkte till stockholm och tog en lunch tillsammans med Kåre. Vi fick även en liten rundtur på hans arbetsplats vilket var väldigt spännande.

 en fin bild från taket...

Sen checkade vi in på vårt hotell som låg mitt på drottninggatan. Det var väl inte det finaste och den bästa standard på ett hotell men det fick duga för syftet och det var en väldigt skön säng. Sen var det en trip på staden som gällde. Vi gick bland annat in på Buttericks där vi tog lite fina foton =).

 Ett måste att ha när man ska på toa efter Oskar the scotish man.

Sen hem och göra sig fina för att ta sig iväg till "Standup istället för bio med gratis popcorn". Kunde ha blivit en riktig tragedi då vi glömde biljetterna hemma men tack vare en superduper härlig kille på teatern som lovade att det skulle lösa sig, samt Magnus so var gullig och åkte hem och kollade på våra sittplatser. 



Det hel går ut på 10 nya komiker som får läxa till varje måndag som de ska sen hitta på ett material kring. Till denna vecka skulle de ha ett ämne som alla kunde relatera till och jag måste säga att de var väldigt duktiga. Varje vecka tar de även dit en lite större komiker och denna gång hade de bjudit dit David Batra. Oskar skrattade så att tårarna sprutade och jag skrattade rätt gott jag med. Men jag vet inte om jag inte tyckte att Özz inledde med det bästa.
Han berättade att han hade lite problem med det sociala när han kör sin standup, bland annat så hade han varit i New York alldeles nyligen och säger:
Hello, how are you doing? It's nice to be here in New York but I'm a bit sad the same time. 
My cousin died here in 9/11. 
He was the one driving the plane. Inte ett populärt skämt om man säger så. I alla fall så var kvällen en stor succé.

Sen åkte vi hem på tisdag och Alex kom och åt middag hos oss och vi började titta på "Den innersta kretsen" inte en speciellt bra film om man inte är väldigt intresserad av CIA och dess historia.

På onsdagen var det dags för min dejt för Oskar. Vi började morgonen med frukost på sängen och jag kände mig lite inspirerad av alla filmer med att det ska vara så gott med fattiga riddare så fram med kokboken och börja förbereda, kan säga att det var inte sista gången jag gjorde dem för det var mumsigt.

 Mumsigt!

Sen bar det av mot kungsgatan för vi skulle få pröva på och skjuta med luftgevär. Vi fick 40 skott var och 1 testtavla och 3 tävlingstavlor. Man hade två skott på varje bild och tävlingen var igång. Oskar vann men faktiskt bara med 13 poäng så jag var nöjd och det var han också.



Sen åkte vi hem och åt lite lunch och under tiden hade jag gjort iordning vårt vardagsrum till Spa Myrbergs. Oskar fick gå och ta av sig och kliva i sin morgonrock och gå in till vardagsrummet där det spelades lugn musik och ljus var tända. Vi startade med rengöring av fötter och en fotscrub. Sen fick Oskar lägga sig på golvet där vi började med helkroppsmassagen. Vi började på ryggen, armarna, benen, fötterna och sen en avslutande ansiktsmassage. Efter massagen fick Oskar en ansiktsmask och bara ligga och njuta medans ett värmande bad tappades upp.


Sen gjorde vi oss iordning och drog till Linköping för att avnjuta en god middag på Gjingis. Där var vi sist på vår fyraårsdag så det tyckte jag var passande att åka tillbaka till. Jag tyckte att det blev en bra dag och det tror jag att Oskar också tyckte.



På torsdagen tog vi en liten mysdag då vi tittade på film och vi plockade lite, tog mig iväg till träningen och så vidare, mysigt värre.

På fredagen åkte vi och hämtade Angelica för att köpa lite kläder till henne då hon har varit så duktig i skolan och har fått en väldigt härlig attityd till skolan.



Sen åkte vi till mamma för att avnjuta god middag och myspys på kvällen med mina gosiga syskon. En mycket härlig fredagskväll med film och familj =). 



På lördagen var det fest men det får bli i en ny blogg.
I alla fall så hade vi en underbar vecka och vi kommer definitivt ha en till sån här vecka bara för att återhämta sig lite och bara få njuta av varandra och sitt hem med för den delen.

Puss och hej.

91660-1259 
Älskar dig sötnos och tack för en helt underbar vecka.