80-talsfest

Ja nu var det väldigt, väldigt länge sen jag skrev men jag känner att jag har varit lite upptagen så första bloggen blir nu om våran senaste fest, nämligen 80-talsfesten.
Denna fest mina damer och herrar blev det en hel del planerande med då vi ville få det så mycket 80-talskänsla som det gick att få här hemma.
För det första ägnade jag mig ett antal timmar till att hitta 80-tals låtar, det gick till och med så bra att jag fick ihop en spellista på 10 timmar och jag kan ju säga att det var inget vi hann att gå igenom under kvällen =).

Sen lyckades Oskar få tag på några Okej -tidningar från 80-talet.



Självklart började vi att prata med folk om vad som var kännetecknet för 80-talet så då fick vi reda på att drinken var "gröna hissen" som blev fördrinken, sen snackset var salta pinnar, jordnötter, dippa gurka, morötter och selleri, ostkuber med oliver och sen la vi till ostbågar och jordnötsringar. Och sen kan ju inte drickan bara se ut som vanligt nej det fick bli Gulp och Fantomen dricka. Och sen måste det ju självklart också finnas nötcreme, jag menar finns det något godare =)



Nu behövde ju miljön se lite bättre ut så vi fixade snygga bilder på Michael Jackson och Jon bon jovi på toaletterna och sen köpte vi härliga LP-plattor från 80-talet som vi hängde upp.


Sen hade jag lyxen att jag fick åka till Johanna.R och bli fixad i håret och snyggt sminkad, ja hon kan den där bruden =).

Sen började gästerna strömma in och vaclra som tusan här kommer de:

    Carita och Nicklas            Caroline

     Oskar och Oscar          Jag

    Annie                         Jossan och Jessica

   Sadde och Walle         Marcus och Pierre

  John, Johanna.V, Johanna.R.

När alla hade kommit så fick alla varsin lapp med lite frågor om 80-talet som de skulle svara på vilket alla gjorde.
I andra rummet så var singstar 80-tal igång och efter en liten stund gick första paret in och sen var det någon där inne hela tiden, precis som det var meningen.



Sen var det dags att utnämna vinnaren:

    ........................trumvirvel...........


MARCUS 
     och priset var ju självklart en Rubiks cub     

Sen så drack vi och pratade och hade riktigt trevligt. Alla hade även varit duktiga och tagit med sig ett härligt kort som vi satt upp och njöt av under kvällen.



Tack alla för en härlig kväll, får se vad nästa tema blir =).

Puss och Hej


image1212