Snakes on a plane

Jaha då ska jag gör min första filmrecension och det är om filmen snakes on a plane.

91660-324


Filmen handlar om en ung kille som blir vittne till ett mord av nån kinesisk maffiasnubbe som vi kan kalla mr chong och nu vill han döda honom (vilket är självklart eftersom han har sett honom, döh) i alla fall kommer denna apcoola och snygge FBI agenten, spelad av Samuel L Jackson (han gjorde hela filmen). I alla fall ska dem flyga från hawai till LA men någon har smygit in en massa dödliga ormar från hela världen och sprutat parfym eller nåt så dem blir som tokiga. I alla fall börjar folk snart att bli bitna överallt och jag menar verkligen överallt på kroppen, bland annat ett par som ville vara med i 10.000 meters klubben på toaletten och denna tjej fick sig en tuttvridare som inte hade räknat me, aoch.
Och så fortsätter hela filmen och man undrar hur många som kommer att klara sig undan dessa väsande ormar.

Jag vill nu ge filmen 5 tacos av 5 möjliga......oj ursäkta....typing error..börja om från början.
Jag vill ni ge filmen 2 tacos av 5 möjliga.

En anledning är Jackson som är en bad ass och kan hantera alla situationer ( och ja conny han sa det).
En annan anledning är en kille som kaxigt går in på toaletten och pratar med snoppen om att den är en bamsing och i toalettstolen ringlar en orm upp som han kissar på och som då blir sur och attackerar mannens lilla bamsing (detta sved nog lite mer än ditt pierre).
Och en tredje anledning var en stor boaorm som hade nog ca 20 huggtänder som han gärna visade för publiken.

Det sista jag vill tilläga är att ni ska INTE gå och se den här filmen på bio, jag repeterar se INTE denna film på bio utan vill ni skratta och hoppa om vartannat så vänta tills den kommer på dvd.

Allt från Myrbergs moviecenter, tills nästa gång skulle jag akta mig för flygplan, maffiabossar och ormar.

Tata



Vem är jag?????

Höger eller vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Lite ledsen men samtidigt glad för mina bästa vänners skull
Favoritgodis?
Lysmelk, mmmmmmmmm
Är det nåt du absolut inte äter? Blodpudding och rotmos, blä och usch

Kläder just nu?
Jeanskjol och rosa tröja
Musik just nu? Trafiken utanför
Vad sa du senast? Hör av dig om du vill att vi ska komma över sen
Favorit-hangout? Hemma, home sweet home
Sommarplaner? Har ju knappt denna sommar tagit slut men åka på upptäcksfärd med jossan och sadde och förhoppningsvis ha en bulle i magen =)
Är du bra på matte? Ja på vardagsmatten men inte mer än så

Fisk eller badkruka?
Badkruka
Saft eller alkohol? Tycker inte om saft så det blir deffinitivt alkohol
Längd och vikt? 156 och 60 kg nu efter en tung sommar
Hur många kuddar sover du med? 2
Favoritväder? Soligt och ca 25 grader

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?
Stereo, hammare och bibeln (den enda bok som jag kom på som skulle räcka ett tag)
Spelar du något instrument? Ja klarinett, lite gitarr och lite piano
Morgon- eller nattmänniska? Morgonstund har guld i mun
Sparare eller slösare? Till mitt stora vansinne slösare
Vem är viktigast för dig? Oskar, utan tvekan
Bästa film? Måste nog säga att just nu är det nog V för vendetta då den är så cool
Tror du på liv på andra planeter? Har inte tagit ställning till det
Kommer du ihåg din första kärlek? Ja fast det var mer kärlek till kärleken än till personen
Älskar du henne/honom fortfarande?  Nä eftersom jag aldrig var kär i honom så var det inga problem
Har du några homosexuella vänner? Nope bara några som borde komma ut ur garderoben (skoja bara)
Tror du på mirakel? Jag tror på ödet men mirakel vet i katten
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Ja annars skulle jag aldrig ha lovat oskar evig trohet i kyrkan

Ser du dig själv som tolerant mot andra? Jajamensan och speciellt i mitt yrke
Ser du på kärleken som ett misstag? Aldrig, vare sig du blir bränd eller är lycklig kommer du alltid ha lärt dig något på vägen
Bio eller promenad? Promenad är mysigast men det är ju så kul att gå på bio, jag säger båda
Är du kittlig? Om jag vill
Snarkar du? Nope, kanske pratar lite på sin höjd
Stjärntecken? Kräftan den röe

Rädd för insekter?
Japp
Äckliga insekter? Alla insekter är äckliga
Största svaghet? Planerar för mycket
Det här är jag bra på? Att jag planerar så mycket
Bästa bok? Ondskan måste jag nog säga för den berörde mig väldigt djupt

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Att kunna lyfta saker med hjälp av tanken
Chips, morötter eller godis? Chips, chips, chips
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? Nja man skulle väl kunna säga att bloggen är en liten form av dagbok men jag skriver inte så mycket känslor
Har du någon flickvän/pojkvän? Make
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har piercat mig och ska göra min lilla tatuering i höst
Stökigt eller välstädat? något mittimellan, försöker ha det välstädat
Gungar du på stolen? Nope, har ramlat en gång och slog mig ås rejält så det skippar vi


My baby is back

Äntligen, äntligen är min käre man hemma och det var ett kärt återseende. Jag vet sadde att du tycker att jag är en fjant och men jag är en stolt fjant (räcker ut tungan åt skärmen, moget, nope men roligt). Jag fick till och med en present från Gina Tricot men ska nog gå och byta den då det inte var min färg men det är ju tanken som räknas.

Nu ska vi njuta av att det är fredag och att det kommer en underbar helg. Imorgon ska han iväg och köra bil men när han kommer tillbaka ska vi gå på "Snakes on a plane", hoppas att jag får skratta så mycket som jag tror att jag kommer. Kommer dock sakna att jag inte ska få träffa mina kära vänner jossan, sadde och pierre i helgen så vi får nog kommer en sväng upp till conny för att säga hej åtminstone.
Jag får återkomma imorgon om hur många tacos filmen får.

Puss och hej.

 

The klan!!!!!!
 

Kom hem =(

21 timmar och 23 minuter tills min älskling kommer hem och jag får pussa på honom igen. Nä jag saknar honom inte alls, bara jätte jätte mycket.
I tisdags efter jobbet åkte Oskar till Stockholm och lilla stannars hemma för att jobba med alla små söta barn.

Men tack vare mina härliga vänner har jag inte haft en lugn stund sen han åkte förrän idag och jag har knappt hunnit tänka på att han inte har varit hemma förutom på natten.


I tisdags åkte jag hem till jossan och pierre och lagade chicken a la king till dem och sadde.



Efter det skulle vi titta på säsongsstarten av desperate housewifes men innan det attackerade jossan sadde med en pet flaska och eftersom vi kommer frn finspång såg vi ett blogg kort framför oss och bad om en favorit i repris till saddes stora glädje, NOT.



Sen gick vi och satte oss i soffan och sadde och pierre stökade till i köket värre än vanligt men onyfikna som vi är sket vi i det (eller inte, men man kan ju alltid låtsas).


Efter ett tag fick jag och jossan varsin kopp the och sen kommer sadde och pierre in med en sockerkaka me choklad som de har bakat, från början utan fusk. Jag är mycket imponerad. Dem är våra räddare från vardags mörkret. Puss på och tack för en god kaka även om ni (sadde) inte fick som ni ville.

På onsdagen efter naglarna mötte jag upp jossan och sadde och åkte och hämtade en box och kort hemma hos sadde och sen åka hem till mig för att börja med maten. Jag fick en present av sadde och jossan som jag nu ska lära mig hur jag och oskar fungerar och av det jag har läst hittills så stämmer äckligt mycket så jag vet inte om jag vågar läsa mer.

Jag skulle i alla fall laga min första vegetariska rätt och det skulle bli fyllda paprikor och självklart gjorde jag köttfärsfyllda för sadde och pierres skull. Det blev mycket gott även om jag var väldigt trött och tro det eller ej men det som smakade godast var faktiskt den vegetariska.
Egentligen skulle vi ha tittat på fotboll men eftersom det inte gick att installera boxen gick de andra med på att titta på "Dude were is my car" en film som jag bara älskar och det lockade till mycket skratt i soffan. Jossan tyckte att det var så roligt att hon gick opch sa "Shibby" hela dan på jobbet och tog med lite bubbelplast som hon kunde smälla. Hade jag haft en struts också hade nog hennes dag varit gjord.


Nä nu ska jag gå och laga lite tomatsoppa och sitta och snora framför tv:n, jäkla ungar som smittar så fort man träder in nosen innanför dörren.
Och ja jossan jag började klippa lite på parga klippen men jag måste få tag på hajen musiken innan jag kan fortsätta.

Puss och hej.

Veckan som varit.

Nu ska jag försöka att lite kortfattat beskriva min vecka nu så att jag kommer ikapp mitt bloggand (jossan står bakom mig med piskan, men säg inte att jag har sagt det schhhh).

Måndag:
Ja detta var då denna dag som vi kom hem från Parga och optimistjollar som jag och jossan är tänkte vi att vi skulle äta god mat tillsammans och titta på film, nja så här med facit i hand så tror jag inte att vi kommer göra om det, men jag säger bara tror för er där ute som känner både mig och jossan.
Jag gjorde en god lasagne som vi smaskade på och sen la vi oss i soffan och det var där allt gick snett skulle man kunna säga. I alla fall kan jag säga att vi såg inte klart på filmen utan åkte hem och la oss efter ett tag och jag får väl lita på tacopajerna att det var bra annars så får ja la låna om den. Trevligt var det trots allt ändå.


Tisdag
Denna dag blev den stora röjar dagen och då menar jag verkligen röja också, det var så mycket grejer på golvet ett tag att man nästan inte kom fram men nu är alla presenter på plats och alla lådor är sorterade och kläder har slängts och ja nu har man ett hem igen. Denna dag var ett nödvändigt ont men det kändes som om man hade kommit till himlen när allt var klart.

Onsdag
Första arbetsdagen och det var riktigt roligt att komma tillbaka och träffa all personal och alla barn igen och även dem nya barnen, ja det kändes helt rätt att vara tillbaka. Jag älskar mitt jobb.
På kvällen var vi hembjudna till jossan och pierre och mästerkocken sadde och sen lite spel. Sadde hade stått och slavat hela dagen i köket stackarna och resultatet blev mycket lyckat. Det var ris och det var stekt potatis och det var grönsallad och det var dressing och det var kött och det var mycket nycket gott. Tack Sadde för att du är så himla gullig och tänker på oss. Puss i påsk.
På spelet så körde vi samma gamla lag och till våran förvåning så ramlade vi vid målsnöret och det tog pojkarna genast till sin fördel och vann, men än är inte sista kortet lagt, för att citera en talangfull och mångsidig skådis:
I´ll be back!!!!!


Det var även denna dag som man fick sig en lite tankeställare efter bröllopet och att man verkligen har bytt namn för nu bor det ingen hallgren längre på albrektsvägen utan bara två myrbergare, jaja sånt är livet =).

 
Torsdag
Idag började Oskar sitt exjobb och min lillaplutt var alldeles lyrisk när dagen var slut och han fick visa sin nya dator och hör och häppna, han öppnar den med sitt fingeravtryck WOW. Nä förlåt nu var jag lite sarkastiskt bara för att jag inte är så jätte intresserad för lite coolt tycker jag nog allt det är.
Sen åkte vi till mamma och visade alla våra typ 500 kort från resan och gav syskonen sina presenter som blev uppskattat, speciellt jontes slangbella (hoppas att inga glas går sönder annars blir det nog ingen ny bil för vår del)
 
Fredag
Ja på fredag var det dags för lite smärta, och det blev pink ladies - karin mot telenördarna i en ny kamp i painball. Nu ska jag berätta en sak och håll i er så att ni inte trillar av stolen, vi vann faktiskt en match och det är halt sant jag svär, 90 poäng mot 63 poäng. Jag tror ärligt att nästa gång så kanske att vi kan ta hem både matcherna men hjälp av Karin.
Sen hem och duscha och sen till Tauberman för spritfest och tacos, mums fillibaba.



Sadde hade skrivit rim ( eller rim och rim, hälften rimma i alla fall) till oss alla som fick läsa upp och det skapade mycket skratt men jag tyckte att han gav Oskar lite för många idéer så jag blev tvungen att sätte en munkavel på honom.



Sen fortsatte festen men en liten lek där man skulle förklara typ kändisar som vi hade skrivit ner innan och man fick inte använda sig av namn eller filmer, vi körde lagen 80, 81 och 82 och den här gången tog 80 hem det men vi 82 lever ju på att vi är snyggast än så länge i gänget så nästa gång är det nog vi som tar hem spelet.

Vi har ju haft lite svårt i pink ladies att veta riktigt vart vi har Sadde och han i sin tur har haft lite svårt att hitta sin roll bland oss väldigt attraktiva, unga kvinnor men idag hittade han sitt rätta jag och pink ladies kommer ett fortsätta att vara en stark trupp i denna mansdominerande umgänges krets och jag vill bara att du ska veta Sadde att vi finns här för dig under den här jobbiga processen som kan bli när man har kommit ut ur garderoben och ska börja handla nya kläder och gud vet vad som kan behövas men vet att vi finns här.

Peace love and understanding.

Tack för en mycket trevlig kväll och mycket goda drinkar och goda obrända tacoskal.



Lördag
Connys inflyttningsfest. Oj oj oj oj vart ska jag börja, jo jag tror jag börjar från början. Jag kom dit och började med lite mat til dem första gästerna som började anlända och under tiden hade conny och pinnen fyllt på kylskåpet med all dricka som skulles fylla gästerna undet kvällen och det var inte nådigt med dricka som denna man hade köpt. I alla fall innan maten så skulle ju conny få inflyttningspresenter såklart och från järngänget (jag, oskar, jossan, pierre, sadde och karin, conny tillhör också gänget ifall jag nämner det någon annan gång), och först ut var ju det han hade önskat sig, nämligen tzatziki kondomer, mycket populärt i Parga men vi tänkte ju att han skulle få något seriöst också för det är ju trots allt conny vi pratar om. Så han fick ................."trumvirvel"
 en kage till s:t bernadhundar,

nääääää han fick en massa whiskey, 5 flaskor för att vara exakt och till hans stora förtjusning, man conny detta är fin whiskey alltså inget vman tar på fyllan när spriten är slut =).

Sen åt vi mat och fortsatte att dricka,



Och sen kom det lite mer folk och vi fortsatte och dricka.
Sen blev det lite trubadurmusik med kalle och nicke och vi fortsatte att dricka.
Vi börja bli fulla och jossan fortsatte att dricka.
Vi skulle ut och jossan fortsatte att dricka.
Camilla och Oskar gick hem och jossan fortsatte att dricka.
Och vi blev alla så fulla men jossan blev nog ta mig tusan värst men det var en helt underbar fest men glada miner och härlig sång.



Tack Conny igen för en härlig fest och god dricka och roligt sällskap och allt man kan önska på en fest.

Söndag
Så var vi framme vid dagen D och jag, bakis-jossan och karin har varit i söderköping och ätit glass på smultronstället, första och sista gången för säsongen och det var mycket gott men det hade nog varit lite godare om det inte var dagen efter. Men ett bra initiativ från karin och det var skönt att komma ut lite och njuta av varandras sällskap.
Nu ska jag och Oskar snart gå och köpa pizza och sen blir det soffan tills det är dags att gå och lägga sig.

Puss och hej.

Home sweet home.

Herr och Fru Myrberg är tillbaka!!!!!!!!

91660-275

Ja nu är den härliga semestern slut och allt är i stort sett som vanligt och man har hunnit arbeta hela tre dagar nu. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men guuud vad jag har längtat hem, jag har längtat hem så mycket att Oskar fick pussa marken på Arlanda (inte trodde ni väl att jag själv skulle göra det dööhhh).



Inte för att det var något fel på Parga eller på sällskapet, det var alldeles utmärkt ........



men jag saknade min mat och speciellt efter att jag blev jätte dålig på lördagen och sen saknade jag min familj och vänner och mitt hem, det låter som om jag var borta i ett år men det var faktiskt bara en vecka.

Men allt har varit så underbart i övrigt och som vi har skrivit i många utav våra vykort så har jossan och pierre varit ett dagligt inslag i vår resa och det har varit mycket underhållande och trevligt. Matan har för det mesta varit god och trots att jossan inte håller med mig så har vädret varit underbart förutom en dag då det regnade i stort set hela dagen, men annars har det blivit mycket sol och badande.



Tack Käre och Agneta för den jättefina gesten med champagnen och choklad, den njöt vi av första kvällen innan vi gick ut och åt. Tack =).

Grabbarna har varit lite mer gay än vanligt men vi börjar bli så vana vid det här laget att vi knappt reagerar.



Tack mina kära vänner Josefine och Pierre Tauberman det har varit en underbar resa och vi åker gärna fler gånger med er.



Självklart har vi ju även före och efterkort som är ett måste på en solsemester:

 Före.
Efter.

Första fotot är taget utan blixt så ni får föreställa er lite, snälla för vår skull.

Resten av veckan kommer i en ny blogg inom en snar framtid.

Puss och hej.

Sista dagen i Parga

Jaha nu var det sista dagen och stackars lilla mig var alldeles sjuk igar och det slutade med att jag fick krakas for att ma battre sa nar vi kom hem fran stranden igar sa sov jag fram och tillbaka till klockan ringde 9 imorse.

Sa idag har jag gjort en oskar och legat under parasoll met hela dagen och det var ganska skont faktiskt nu, men nu mar jag battre och vi ska gora staden osaker med jossan och pierre en sista gang.

Vi har haft en underbar vecka med mycket  solande och badande och bara tagit det allmant lugnt men nu saknar jag vardagen och min goda mat.


Syns om en dag och da ska du fa min goda mat igen Sadde.

Puss och hej

Parga

Parga, Parga, Parga vilket underbart javla stalle alltsa, helt underbart. Nu har vi hittat ett internet cafe efter att ha atit en underbar middag. Igar gick vi och la oss pa en liten strand och sen traffade vi Jossan och Pierre och gick och kakade pa ett stalle som inte var en jatte hojdare men helt okej och sen gjorde vi staden osaker.


Idag har vi varit pa en helt underbar strand med herr osh fru Tauberman och sen har vi varit och tittat pa en haftig borg och atit pa ett stalle med helt underbar utsikt och god mat.

Imorgon blir det nog mf (makefritt) for mg och Jossan da grabbarna ska ut och aka bat vilket jag och Jossan garna skippar.

Hoppas att allt ar bra hemma for har ar helt underbart alltsa. Bilder kommer nar vi kommer hem =).

Sadde vi saknar dig med har nere, Oskar sa faktiskt igar att det hade varit skitkul om vi kom uppfor en trappa och dar stod du och conny. Veckan gar fort och da ar vi snart hemma och kan umgas igen.


Puss och hej

Herr och fru Tauberman

Mina allra bästa vänner gifte sig igår och jag fick vara med och se hur vackra, snygga, underbara och söta de två var och uppleva allt fint som sades om dem. Det var helt underbart vackert och jag grät när Josefine kom in i sin vackra klänning och när vi fick lyssna på "I do it for you" i solosång.



91660-209


Är de inte det vackraste par man har sett.


Det var en härlig fest med roliga tal och spex och en hel del pussande och alla fick ta del av brudparet. Helt underbart jobbat av kvällens värdpar Jessika och Walle, det gjorde ni bra, fattar bara inte varför ni var så nervösa man kan tro att ni inte hade gjort något annat.







Det blev även en helt underbar bröllopsvals där de slog Travolta och Thurman med hästlängder.



Festen höll på långt in på småtimmarna och brudparet vägrade att gå hem utan när musiken stannade då kom taxin. Jag har nog aldrig haft så här kul och ett sånt röj och jag tror att de flesta instämmer.



Tack mina kära vänner för ett underbart bröllop och en underbar fest och att vi fick vara med och dela denna dag med er och vi hoppas att det blev precis som ni hade tänkt er och lite till =).

Några av oss alla som var där och sjävklart min snygga bordsdam.'



Puss mina små sötnozar.

Next stop Parga, here we come, ja just det först ska jag bara hämta Jossan och Pierre på President och så ska vi äta tacopaj och se när de får sprätta lite.


Puss och hej.


Vänner, vänner och åter vänner!

Can´t live with them, can´t live without them. Nä skämt åsido vad skulle man vara utan sina vänner.

I tisdags  skulle vi spela ölbrännboll ..........



..............men vi kan inte påstå att vädret tyckte likadant så det slutade med att vi efter ett försök att härda ut skyfallet fick kasta oss in i lilla kahn och åka hem till Conny och så bastade  vi och fortsatte drickandet där, inte helt fy skam det heller!! Det enda var väl att en viss person var lite väl påträngande om ni förstår vad jag menar "blink" "blink". Men i slutet blev det en skitkul kväll och jag fick nog priset för kvällens bästa kort när Sadde (utan att Jossan vet om det) ligger under sängen och tar tag i hennes fötter, tyckte lite synd om Jossan efteråt men jäklar vad kul det var just i det ögonblicket.




I onsdags var det vår tur att bjuda tillbaka till Jossan och Pierre och vi hade förberett med att göra i ordning lite rebusar och korsord och sånt som skulle ta dem på en tur bakåt i tiden med hjälp av chaufför Olofsson tog de sig runt staden och väl framme vid silja line (hemma hos oss alltså) så ramlade det ner rosblad över dem och i bakgrunden så hörde man signaturmelodin till Rederiet.



Jag hänvisade paret till baren där Joker fick ta hand om dem medan jag styrde upp i köket (där vi fick duka med matchande set, tack vare alla fina presenter vi hade fått). Till förrätt blev det toast med getost, honung, pinjenötter och ruccolasallad och gästerna fick varsin cosmopolitan att dricka till det. Till huvudrätt blev det Ugnstekt potatis och grönsaker och kyckling med pestosås och en vanlig grönsallad till det och valfri dricka.



Till efterrätt blev det vitchokladgrädde med kanderad ananas, mycket mumsigt. Men ni ska inte tro att det tog slut där, nä. Jag började värma upp våra gäster med att prata om hur sugen jag var på en promenad och det var ingen som sa emot mig där men vad hände då, jo regnet förstås, dax för plan B. Oskar börjar tjata om att han vill till mc och jag hör med Conny om han inte ville åka hem så vi hoppar in alla i bilen för att åka ner till mc och kanske ta en glass eller nåt. Väl där börjar vi gå mot bion och jag sliter upp biljetter och drar med med Jossan och Pierre in på bion, dem får inte veta vad det är för en bio. Jossan börjar tjata om att hon vill ha godis och dricka och jag säger åt dem att vi går och sätter oss först så fixar vi det sen och när de sitter så drar jag upp en stor påse godis och en cola light till Jossan och en loka päron till Pierre (mycket glada miner). Det bästa var att filmen (vi såg lucky number slevin) var en riktig kanonrulle i alla fall om man frågar mig, Jossan eller Pierre.
Puss på er mina godingar, den här kvällen var ni värda.

Och sen var det bara torsdag kvar och då fick vi spendera den hemma hos Spalle och Tauberman (snart bara Tauberman) där vi fick mumsig taco och spela vårat nya filmspel. Men innan vi skulle spela så var man ju tvungen att ha något att tugga på så jag, Sadde och Jossan drog till statoil för att handla lite och där hände det lite saker som Jossan själv får berätta om man kul var det i alla fall (och jag fick en bil svettband, jippie).

Okej lagen blev jag och Jossan mot resten och resten var Sadde, Oskar och Pierre. För att göra en lång historia kort så vann jag och Jossan, what a chock eller NOT. We win and you suck, för we are all the winners. Nä nu ska jag skärpa mig måste bara att VI ÄR BÄST, så nu är jag klar med min vinnar glädje och jag ber om ursäkt om någon tog illa upp (fniss, yeah right att jag gör). I alla fall en helt enkel torsdag med mycket glädje.



Idag fick vi present av Johanna V och Robban och Johanna R och jag började nästan gråta för vi fick en jättefin välkommen krans där det står "välkommen till fam Myrberg" och det är ju vi nu. Och Oskar fick en superman lunchlåda som han får ta med sig till exjobbet. Tack sötnosar, ni tänker verkligen på allt



Vänner är verkligen det livet går ut på för man kan få så mycket av dem och man får ut minst lika mycket av att ge tillbaka. Puss på er alla därute, ni har en stor plats i mitt hjärta och den här sommaren har jag kommit på hur mycket jag verkligen bryr mig och tycker om er.


Puss och hej.


Herr och fru Myrberg!!!!!

Jag kom, jag såg, jag segrade eller nåt sånt i alla fall nu är Camilla Hallgren långt borta och framför er sitter nu Camilla Myrberg. Helt sjukt men helt sant. Har hämtat passet också så nu kan jag åka på honeymoon i mitt nya namn, Jippie. Jag måste tacka alla vänner och släkt för att ni gjorde den bästa dagen i mitt och Oskars liv helt enkelt underbart. Puss på er alla och ett speciellt tack till alla ni som slet och hjälpte till extra, You know who you are!!

Tänkte med dessa rader lämna bröllopet och festen och minnas denna dag blott genom kort och film och vänners vackra ord för att sen skriva på det livet som faktiskt finns efter bröllopet =), tro det eller ej
.

Puss och hej.











Och ja jag grät jätte mycket för allt var så perfekt och det är mycket tack vare er så ta åt er för den här dagen kommer jag aldrig att glömma.