Hej igen, länge sen sist.

Nu var det länge sen jag var här och ni ska ju inte tro att det inte har hänt något sen sist för det har det, hallå ni känner väl mig =).

Dagen efter barfesten så begav sig jag, Sadde och Hasse och hjälpte Jossan att snickra lite Ikea möbler. Min plats var på golvet för mig själv (precis som jag hade bett om) och lyckades snickra ihop en tvbänk och ett sängbord. Saddes plats blev till slut i köket, fråga inte så slipper ni veta. Och Hasse och Jossan skruvade, borrade och så vidare. Jag var ganska trött när jag väl kom hem men kul var det i alla fall.



Helgen efter alltså vecka 41 så tog vi Lisa och drog till Källby och bara få slappa lite och det fick vi verkligen. På lördagen var jag, Oskar och Kåre och letade svamp och jag och Oskar hittade tillsammans 1.7 kilo trattkantareller (det var efter att de var rensade). på kvällen spelade vi filmspelet och Oskar och Gustav vann med en liten plupp över mig och Agneta men men de måste ju också få vinna någon gång=). Tack för en underbar helg, det var precis vad vi behövde efter en massa fyllda helger.



Så nu är vi inne på förra veckan och då på onsdagen var jag, Karin och Jossan hembjudna på restaurang sadjad och co.  Det var färsk tagliatelle och en jättegod sås på kyckling och örtkryddad cremé bonjour och en grönsallad. Det var underbart gott och vi alla tog två portioner var så det blev inte kvar så mycket till saddes bättre hälft. Det var mycket gott Sadde och skulle jag påpeka om något så var det att jag saknade champinjonerna =).
Sadde hade fått lite för mycket energi av maten och började brottas med Jossan som skrek att hon inte ville men antingen så blev Sadde döv på det örat eller så ville han bara inte lyssna för till slut låg de båda på golvet och jag och Karin tittade bara på varandra och skakade på huvudet och suckade.

Sen var allt frid och fröjd och Jossan och Karin gick upp och lånade datorn och Sadde började diska och jag skulle gå och kissa och hann precis att dra ner byxorna när jag tittade i högra hörnet på golvet och såg en fet äcklig spindel  och jag fick panik och började slita i dörren och skrika samtidigt som jag ser spindeln börja springa längs väggen och precis när jag öppnat dörren kommer jag på att jag inte är hemma och börjar dra upp byxorna och tårarna bara sprutar när jag kommer ut till Sadde samtidigt som jag skrattar för jag är så löjlig. Sadde ska leka en räddande ängel och fångar spindeln i ett papper (observera att jag trodde att den var krossad i pappret) och börjar jaga mig med pappret och jag börjar gråta ännu mer och springer upp till Jossan och Karin och ställer mig längs väggen vid datorn bakom Jossan. Sadde kommer upp och vi förklarar allt som har hänt och då ville tjejerna se spindeln och Sadde öppnar upp pappret och ut hoppar en livs levande spindel och jag får ännu mer panik eftersom jag inte kan komma någonstanns  men som tur fångar Sadde den innan jag hann och se den igen men jag hann fälla några till tårar på den upplevelsen. Jag höll mig sen tills jag kom hem för vid det här laget ville jag inte komma i närheten av hans toalett.
Tack i alla fall för en mycket god middag och jättetrevligt sällskap.





Och så till helgen. Min käre maken drog iväg igen (undrar om han har en liten flamma i stockholm så ofta han är borta =). ) på torsdagen för att jobba på en mässa (nä just det, det är ju Conny som skickar iväg honom hela tiden mmmhhhh) för en massa företag och självklart ska telia ha ett bås där, så vår myshelg ändrades lite och istället fick jag vara själv hemma, så på fredagen åkte jag hem till mamma och fick en mycket smaskig tomatsoppa och en mysig chips kväll framför idol där man rensa luften om alla deltagarna. Tack för det mycket trevliga sällskapet. Älskar er alla. Puss.



På lördagen skulle Oskar komma hem så jag sov ut på morgonen och sen gick jag och tränade, kom hem och började städa och sen var det dags att bestämma vad jag skulle laga för god mat till min lille papi.  Åkte till Maxi, hem igen fortsatte att städa samtidigt som jag slängde ner tvätten (egentligen tvättar vi på söndagar men för att vi inte skulle behöva tänka på något på söndagen så fixade jag det på lördagen) och börja stryka duken och laga klart maten. I alla fall halv 8 när jag skulle åka och hämta Oskar hade jag tvättat klart, städat klart, lagat maten klart och dukat fint med lite vitt vin att smaka av maten med. Vi åkte och hyrde  "The producers, springtime for Hitler" vilket var en rolig men skum film och åkte hem och överaskade Oskar som blev så glad.


91660-521

Igår hade vi en riktig slappardag med mysbyxor hela dagen. Det enda nyttiga vi gjorde var att vi gick ut och gick i över en timme innan frukosten och skönt var det. Sen låg vi mestadels framför tv:n och åt chip och godis och allt onyttigt man kan tänka sig så nu blir det hårdträning efter det här.

Ja det var nog allt ifrån mig, hoppas att ni känner att ni har fått den uppdatering ni har behövt och på återseende nästa vecka eller nåt sånt.

Puss och hej.


Barfest, barfest hela dan..........

Då har det varit årets fest nämligen vår barfest med maximilian i fokus (vår bar heter så alltså). Det var lite tajt om tid trodde vi när jag inte skulle komma hem förrän vid typ halv 5 och gästerna skulle dimpa in klockan 7 men hör och häpna så har vi nog aldrig varit så förbereda som vi var och vi var i stort sätt klara när de kom.

Och gästerna var dessa:
Josefine, Sadde, Jessica, Valle, Conny, Karin, Annie, Fredrik, Marianne, Linda, Alex, Pierre, Axel, Matte, Jocke, Robban, Johanna + hennes bror och flickvän (ledsen gumman men mitt minne är kort och jag kommer bara inte ihåg vad de heter) och så oss då förstås. Det var hårt kör i baren och totalt fick vi in nästan 2000 kronor vilket var väldigt kul så nu är det bara att börja om från början och samla in nya flaskor så får vi se när vi kan festa loss igen.

Ja trots allt fylleslag var jag nog ganska nykter för att jag stod mestadels i baren och inte mig emot för då fick min älskling vara lite mer social istället.

Vi hoppas verkligen att alla har haft kul och att alla första gången deltagare fick upp suget och vill komma fler gånger.

På palace var det väl inte jätte kul men man kan inte ha roligt hela tiden och jag hade nog alldeles för kul hemma istället.

Nej nu ska jag sluta och tjattra och avsluta med lite bilder från kvällen.



Puss och hej.


Studieresa i stockholm

Då var det dags att stiga upp klockan 5 på morgonen för att packa de sista påsarna till bussen som går klockan 6 från Armbandet och som ska ta oss till storstan.



Vissa var piggarna än andra så här tidigt på morgonen och vissa hade helt enkelt bara vaknat på fel sida.
På bussen delade jag och jossan ut påsar som vi hade gjort dagen innan som bestod av:
En smörgås
En chokladmuffins
Två festis
Två frukter
En liten kexchoklad
En klubba
Sänka skepp + penna
Sen fick man själv välja vad man ville göra.

Framme i Bromma fick grupp 1 (vilket jag var med i) börja med studiebesöket klockan 9 på morgonen. Studiebesöket gav vissa tankar och idéer och speciellt till vår atelje som vi håller på med just nu att göra om. Efter det fick vi åka till hotellet och när Sabina och jag checkade in stod det på tv:n, välkommen Camilla och Sabina Myrberg plus att vi fick reda på att vi fick mycket större rum än alla andra så efter det blev vi fruarna Myrberg. Jag åker gärna dit fler gånger för det var otroligt fint och så centralt som det bara går skulle jag tro.



Och eftersom vi hade störst rum så fick vi vara platsen för fördrinkarna innan vi skulle gå och äta middag.



Lite småglada var det dags att bege sig till restaurang Tre Remmare för att avnjuta en god middag och trevligt sällskap.



Vi hade ju också bokat biljetter till Singing in the rain på oscarsteatern så efter middagen blev den en kort promenad till teatern. Hade lite problem när vi skulle sätta oss och upptäckte att vi satt på balkongen (eller var det heter )och att det var väldigt högt upp. Jag hade svindel så innan det började fick jag titta överallt men inte ner och när teatern väl började gick det bättre men jag hade sådan huvudvärk att när dem andra gick ut så ville jag bara hem och lägga mig.



På lördagen hade vi lite fritid att gå på stan och jag följde med Jossan som träffade sin kompis Lotta och vi fikade lite och klockan 2 hoppade vi på bussen för att ta oss hem till norrköping och till en riktigt kul kväll med barfest och utgång.


Puss och hej.




Nu är det helg!!!!!!

Så kom helgen tidigt den här veckan, i alla fall för mig och Jossan som tog ledigt på fredagen och drog till stockholm för att gå på stan och sen se RENT (jippie).


Bilturen startade ca 08.20 kanske och jag tog första passet vid ratten och Jossan fick slappa lite.



Frukost blev det på sillekrogen och sen till Södertälje för att möta upp Kåre och vad möttes vi av där om inte en bil värd 1½ miljon och bara stereon kostade 70.000. När Kåre sa att vi skulle se vilken bil som var hans blev vi lite nervösa att vi skulle missa den och spanade noga när bilarna åkte in på statoil men när han väl kom så var det ingen tvekan om att det var han och den var grymt snygg. Jag tyckte lite synd om Lisa då hon hamnade lite i skymundan men det är smällar man får ta. Jossan satt stolt i framsättet och log av hela sin själ.



Sen blev vi lotsade in i stockholm och sen bar det av mot staden där vi för det mesta fönstershoppade men hittade ett och annat fynd. Sen ska tilläggas att när vi satt och åt lunch på kungshallen blev vi så inspirerade av alla kulturer att vi nu inte ska ha bara vanliga tråkiga middagar utan från och med nu ska vi ha tema på kvällarna som t.ex. äter vi tacos så har vi en mexico kväll där vi också klär oss lite som vi tänker att de klär sig i mexico och har musik och kanske även dukning också. Det kommer nog bli usa kväll där vi tar på oss myspys kläder och äter XL av allt o.s.v, ni fattar galoppen. Alltså från och med nu kommer det rotas länge i garderoberna till våra middagar.



Efter en lång tur på staden var det dags att göra sig lite iordning för att åka till Göta Lejon och äntligen se på Rent. Det kändes väldigt spännande och kul och åka på teater och vi tittade nog lite snett på folk som kom in i gympadress då vi båda tyckte att man kan klä upp sig lite när man ska på teater.



Rent får mycket godkänt av mig men Linda Bengtzing ska nog ge upp en framtida karriär som musikal artist och fortsätta med sina schlager. Inte för att hon inte kan agera men mer för att hon sjöng falskt på ganska många ställen och förstörde för mig två av mina favvolåter i filmen/musikalen. Men å andra sidan så imponerade Linus Wahlgren något så otroligt och trots min oro så var låtarna otroliga även svenska.
Klicka här om ni vill ha ett smakprov från musikal:

Tryck här

Nöjda och glada men väldigt hungriga gick vi till pizza hut och beställde in varsin pizza innan vi trötta tog oss hem igen.



Tack Jossan för en underbar dag och kväll och för mycket trevligt sällskap och tack min älskling för denna underbara födelsedagspresent, det är bland det bästa jag har fått av dig.

Sen på lördagen var det bara att sätta sig i bilen klockan 08.00 och denna gång blev det frukost på shell.



Jag dumpade av Jossan hos sin far och sen hem för att i stort sett sätta sig i en ny bil som skulle ta oss till Lund för att fira Ulfs (Oskars morbror) 60 års dag med pompa och ståt och vi klev väl ut ur bilen ca 17.20 kanske. Det var mycket trevligt med tal, sånger och spex för härliga Ulf.



Vi sjöng vi med och tog upp det som togs upp av de flesta, nämligen Ulfs unga sinne för precis som vi sjöng i vår sång är han som en 22 åring i sinne och själ.  Maten och vinet var mycket gott och vi fick några flashbackar till bröllopet då de hade använt samma vin till varmrätten som vi hade och denna gång kunde jag verkligen njuta.



Dem hade en väldigt rolig presentationslek av alla som var där då de hade skrivit lappar som de höll upp bakom Ulf och alla som kände sig träffade skulle ställa sig upp och då fick Ulf gissa vad det stod på lappen och förklara lite, på bild nummer två så stod det släkt på lappen och det här var några av de som kände sig manade.
Syskonen Körner bjöd på mycket spex och bland annat tillsammans med Fredrik.B hade dem en liten repertoar på scenen. Johanna hade även tagit det sitt gäng FabFive som sjöng något helt underbart och Oskar höll på att nästan svimma (okej jag överdriver men det blir roligare så) av lycka när de sjöng Desperado, ett måste att uppleva den grupp för det går inte att beskriva hur duktiga de var.



Jaha och så var vi på dagen idag och bilturen startade ca halv 1 och strax efter halv 6 var vi framme och nu ska vi strax äta lite varma mackor innan det är dags att ta itu med nästa vecka som bland annat består av APT, studieresa, Singing in the rain och barfest. Alltså med andra ord en hektiskt men kul vecka.

Puss och hej och snart på återseende.