Nu är det helg!!!!!!

Så kom helgen tidigt den här veckan, i alla fall för mig och Jossan som tog ledigt på fredagen och drog till stockholm för att gå på stan och sen se RENT (jippie).


Bilturen startade ca 08.20 kanske och jag tog första passet vid ratten och Jossan fick slappa lite.



Frukost blev det på sillekrogen och sen till Södertälje för att möta upp Kåre och vad möttes vi av där om inte en bil värd 1½ miljon och bara stereon kostade 70.000. När Kåre sa att vi skulle se vilken bil som var hans blev vi lite nervösa att vi skulle missa den och spanade noga när bilarna åkte in på statoil men när han väl kom så var det ingen tvekan om att det var han och den var grymt snygg. Jag tyckte lite synd om Lisa då hon hamnade lite i skymundan men det är smällar man får ta. Jossan satt stolt i framsättet och log av hela sin själ.



Sen blev vi lotsade in i stockholm och sen bar det av mot staden där vi för det mesta fönstershoppade men hittade ett och annat fynd. Sen ska tilläggas att när vi satt och åt lunch på kungshallen blev vi så inspirerade av alla kulturer att vi nu inte ska ha bara vanliga tråkiga middagar utan från och med nu ska vi ha tema på kvällarna som t.ex. äter vi tacos så har vi en mexico kväll där vi också klär oss lite som vi tänker att de klär sig i mexico och har musik och kanske även dukning också. Det kommer nog bli usa kväll där vi tar på oss myspys kläder och äter XL av allt o.s.v, ni fattar galoppen. Alltså från och med nu kommer det rotas länge i garderoberna till våra middagar.



Efter en lång tur på staden var det dags att göra sig lite iordning för att åka till Göta Lejon och äntligen se på Rent. Det kändes väldigt spännande och kul och åka på teater och vi tittade nog lite snett på folk som kom in i gympadress då vi båda tyckte att man kan klä upp sig lite när man ska på teater.



Rent får mycket godkänt av mig men Linda Bengtzing ska nog ge upp en framtida karriär som musikal artist och fortsätta med sina schlager. Inte för att hon inte kan agera men mer för att hon sjöng falskt på ganska många ställen och förstörde för mig två av mina favvolåter i filmen/musikalen. Men å andra sidan så imponerade Linus Wahlgren något så otroligt och trots min oro så var låtarna otroliga även svenska.
Klicka här om ni vill ha ett smakprov från musikal:

Tryck här

Nöjda och glada men väldigt hungriga gick vi till pizza hut och beställde in varsin pizza innan vi trötta tog oss hem igen.



Tack Jossan för en underbar dag och kväll och för mycket trevligt sällskap och tack min älskling för denna underbara födelsedagspresent, det är bland det bästa jag har fått av dig.

Sen på lördagen var det bara att sätta sig i bilen klockan 08.00 och denna gång blev det frukost på shell.



Jag dumpade av Jossan hos sin far och sen hem för att i stort sett sätta sig i en ny bil som skulle ta oss till Lund för att fira Ulfs (Oskars morbror) 60 års dag med pompa och ståt och vi klev väl ut ur bilen ca 17.20 kanske. Det var mycket trevligt med tal, sånger och spex för härliga Ulf.



Vi sjöng vi med och tog upp det som togs upp av de flesta, nämligen Ulfs unga sinne för precis som vi sjöng i vår sång är han som en 22 åring i sinne och själ.  Maten och vinet var mycket gott och vi fick några flashbackar till bröllopet då de hade använt samma vin till varmrätten som vi hade och denna gång kunde jag verkligen njuta.



Dem hade en väldigt rolig presentationslek av alla som var där då de hade skrivit lappar som de höll upp bakom Ulf och alla som kände sig träffade skulle ställa sig upp och då fick Ulf gissa vad det stod på lappen och förklara lite, på bild nummer två så stod det släkt på lappen och det här var några av de som kände sig manade.
Syskonen Körner bjöd på mycket spex och bland annat tillsammans med Fredrik.B hade dem en liten repertoar på scenen. Johanna hade även tagit det sitt gäng FabFive som sjöng något helt underbart och Oskar höll på att nästan svimma (okej jag överdriver men det blir roligare så) av lycka när de sjöng Desperado, ett måste att uppleva den grupp för det går inte att beskriva hur duktiga de var.



Jaha och så var vi på dagen idag och bilturen startade ca halv 1 och strax efter halv 6 var vi framme och nu ska vi strax äta lite varma mackor innan det är dags att ta itu med nästa vecka som bland annat består av APT, studieresa, Singing in the rain och barfest. Alltså med andra ord en hektiskt men kul vecka.

Puss och hej och snart på återseende.


Kommentarer
Postat av: Jossan

tusen tack tjejen för en toppenhelg!! puss

2006-10-03 @ 10:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback