Vad har hänt!!!!!

Ja nu var det dags för en uppdatering igen och det händer så mycket saker att jag inte ens kommer ihåg dem men jag har i alla fall blivit kär och då menar jag verkligen kär...............................................................................................................
i min nya telefon. Den är först och främst rosa och bara här är den perfekt men sen har den radio och musik spelare, 3,1 megapixel kamera, en kalender som gör livet änu enklare för mig alltså helt enkelt underbar.



Ja annars så har vi varit barnvakt och under en helg han vi med att göra det vissa familjer gör på ett helt år kändes det som, vi ät tacos, vi åkte till busfabriken, vi gick på McDonald, vi gick på bio, vi städade, tittade på melodifestvalen och udner tiden vi gjorde detta var mamma och Magnus hemma hos oss och tog det lugnt (somliga har det alldeles för bra =) ).



Sen har familjen myrberg varit här och då var det även dags för en pink ladies fest och denna gång var det final i melodifestivalen som vi bara var tvugna att titta på. Det bjöds på mycket god mat hos Jossan och Sadde bjöd på en Kättsätter tävling, vilket jag förlora på och det var mina frågor jag svarade fel på men det är väl som vanligt att alla har bättre koll på mig än vad jag har själv. Vinnaren (som var Jossan) fick först välja vem hon trodde skulle vinna och chockerande valde hon the Ark. Jag och Karin drägglade i alla fall över Måns eller för att citera en stor, Mums mums. Det var en mycket trevlig kväll och jag ser fram emot nästa kväll vilket ska hållas av mig, mmmmmhhhh undrar vad jag ska hitta på, det blir nog bra det med.



Det var allt för denna gången, puss och hej.

Utmaning!!!!!

Okej nu ska jag skriva en liten annorlunda blogg för att vara mig men jag har ju blivit utmanad så det är bara att köra på och sen om det kan bli något bra av det hela.

Denna utmaning fick jag av min (före detta ) vän Josefine:

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då börjar vi!

1. Jag har nog alla fobier som en människa kan ha, jag har klaustrofobi, höjdskräck(akrofobi), araknofobi, entomofobi och så till sist min favvofobi
Hippopotomonstrosesquippedaliofobi (den sista var bara skoj men kolla gärna upp den).

2. Jag är väldigt autistisk när det gäller mina rutiner och speciellt på vardagar. Helst ska vi båda vara hemma senast klockan 7 (detta efter träning också) och då äta mat och sen titta på tv i soffan och sen göra sig iordning och titta på sista programmet i sängen eller lösa korsord eller läsa innan det är dags att sova. Detta är ett måste för mig för att jag ska orka.

3. Jag hatar att sova själv och jag hatar när Oskat sover borta och för att jag ska kunna sova måste jag gå igenom en rutin på kvällen: jag gör mig iordning och går runt i lägenheten medan jag borstar tänderna och sen kollar jag dörren två till tre gånger innan jag accepterar att den är låst och sen tar jag med en stol in till sovrummet och släcker dem sista lamporna. Jag sätter då på tv:n i sovrummet så jag hör lite ljud och låser in till sovrummet och ställer stolen framför dörren och hänger morgonrocken på dörrhandtaget och över stolen. Sen kryper jag ner i sängen och lägger en kudde bakom ryggen och en kudde framför mig som jag kan hålla om och sen kan jag släcka stänga av tv:n och somna.

4. Jag har klämnoja och älskar att klämma finnar och försöker desperat att hitta några på Oskar (vilket till min stora besvikelse sällan har några).

5. När jag var liten råkade jag se Hajen och sen dess har jag svårt att bada i "vanligt" vatten där jag inte kan se botten för jag tror att en haj ska komma. Jag blir rädd av bara tanken att fiskar ska komma och simma på mig så jag står och chasar bort dem (detta hände när jag var på semester i Egypten).

6. Jag får noja när vår telefon ringer och hoppas alltid att det inte är till mig, inte så mycket för att jag inte tycker om att prata i telefon men det stör min punkt 2 och det gör mig alltid stressad, jag säger bara det tack och lov för sms.


Ja det var allt jag kunde komma på nu ska jag skriva några nya namn.

Sadde
Oskar
Pierre
Annie

Puss och hej.