Utmanad av Annie

Hej! Jag heter Anna Johansson och bor i Protaras. Jag är 44 år och är sjukskriven. Mitt allra största intresse är att titta på sport, jag tittar på allt som finns. Jag har 10 barn och två stycken som jag har gjort mig av med. Jag har grönvitt randigt hår och ljusblå ögon. Jag bara älskar hårdrock och gnällmusik, sånt kan jag inte få nog av och min största idol är Nelly Furtado.


Gör såhär :
Förnamn = Mellan namn
Efternamn = Närmaste granne
Hemstad= senaste bussbesöket
ålder = mammas ålder
yrke = pappas yrke
intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )
hårfärg = tröjans färg
ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du ine tål
Idol = den du senast lyssande på

Jag utmanar: Oskar, Johanna och Pierre

   Här är hon, lilla trollet som utmanade mig =)



Poolparty och JA johanna vi hade kul =)

Ja då har det efterlängtade poolpartyt kommit och gått och vi hade otroligt roligt. Ni kanske undrar över min rubrik och då kan jag säga att sista halvtimmen på festen så gick Johanna och tjatade om vi hade haft kul och då sa jag till slut att jag ska skriva det som rubrik på min blogg så därför har jag gjort det.
I alla fall som kom vi till ett stort hus i Lindö (John & Tinas föräldrar bor där) och då hade det kommit lite folk fast det var mest en gamla asar. När det hade droppat in lite folk så gick vi iväg till fotbollsplanen för att leka lite lekar. Tina & Johanna var lekledare som delade upp oss i olika lag.

 

Första leken var en härlig klassiker som alla kan och det är att stoppa pennan i flaskan (vet inte vad den heter) och det var inte lätt med tanke på alla härliga vindar som kom men med lite fusk gick det lite lättare =).



Sen var det kisspaus och vi fick order om att lära känna varandra lite bättre och med betoning på att känna för det var dags för lappleken, är nog en personlig favorit för det är alltid härligt att kramas med folk man inte känner =).

 
självklart tar jag chansen när det kommer upp en lapp där det står huvud mot mage, jag menar det var precis i min höjd.
Jag tror att vi vann den matchen med 24 lappar vilket känns mycket bra.
Sista leken var nog det som bjöd på mest skratt och det var gubbleken, du ska ha en femma i ögat, en galge mellan benen, en pinne i ena handen och en penna på ett snöra som du ska snurra runt.



Stackars Kalle (på sista bilden) visade sina snygga kalsonger så att en kompis blev avis och sprang fram och drog ner byxor och kalsonger så att hela härligheten syntes men Kalle fick sin hämd till slut,

Efter det var det dags att gå tillbaka och hoppa i poolen i det kalla vattnet med alla leksaker. Roligast var nog bollarna då de kastade upp dem på balkongen där jag och Johanna och Tina var.



Jag, Johanna och Johanna hoppade i lite senare och det var väl ett bad på kanske 5-10 minuter för att sen värma sig i bastun och sen var det dags för super duper god mat, det var grillad lax och grillad kyckling och falafel, potatissallad, pastasallad, couscoussallad, bröd, ruccolasmör och allt var dessutom hemmagjort.

Sen gick man runt och pratade och umgås och det kom bara mer och mer folk och jag blev sminkad av Johanna och kände mig jätte fin. Efter ett tag ville John spela drakborgen och undrade vilka som ville vara med så jag, Oskar och Sumpen tänkte varför inte och Robban fick vara min sidekick. Men efter tag så tröttnade jag och Sumpen så det vara bara Oskar och John som orkade spela klart.



Johanna var askalas så vi försökte att ta lite fina kort men det gick inte jättebra men det blev väldigt roliga kort istället och speciellt på Robban som hade ett lite speciellt sätt att ta kort på.



Tack Johanna och John för att ni bjöd oss till en otroligt rolig och blöt fest =) och vi hoppas att vi får en inbjudan till nästa år med.
Och ett tack till Jossan och Sadde som var snälla och var våra fyllechaffisar och den händelsen som hade skett i bilen bjöd på många skratt och vi tackar ödmjukast för den fina jordgubben =).

Idag ska Jossan komma hem till mig och äta lite gott och sen ska vi på en romantisk komedi på bio så det blir mysigt.

Puss och hej.

 

Helg!!!

Ja då var det fredag och helg helt plötsligt, ja nu är helgerna lite mer värda och därför ska jag och Oskar göra så lite som möjligt men jag ska starta helgen med en lista som jag snott från Jossan.

Har:

[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[x] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[ ] bror/systerson
[ ] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[x] gästrum
[x] dator
 
TOTALT: 11

[ ] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x] ett fungerande PS2
[ ] nintendo wii
[ ] xbox som funkar
[ ] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy advance
[ ] gamecube
[ ] nintendo ds

TOTALT: 5

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] fotbollsspel

TOTALT: 0

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd spelare
[ ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort

TOTALT: 4

[x] jobb/sommar jobb
[  ] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon

TOTALT: 5

[x] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] gitarr/trummor/basgitarr
[x] piano/keyboard
[x] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[  ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTALT: 8

[x] platt/locktång
[ ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[ ] varit i asien
[ ] varit i australien
[x] varit i afrika
[ ] varit i syd-/nordamerika

TOTALT: 4

[x] föräldrarna har bil
[ ] jet ski/båt
[ ] husbil/husvagn
[x] jag har en bil

TOTALT: 2

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[  ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[x] egen laptop
[x] egen dator

TOTALT: 4


TOTAL SUMMA: 43
1-23 getto kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

Inte för jag känner mig som en snobb men okej då =).

Här kommer en länk till en stackars liten flicka som är avis på sin bror och detta bjuder till lite skratt.
http://abc.go.com/primetime/afv/index?pn=videoplayer&id=364266

Puss och hej och en riktigt trevlig helg.

91660-1125

Hemma

Ja egentligen har jag ingen ork eller lust att skriva en blogg men jag ska i alla fall skriva att vi är hemma nu igen efter en underbar vecka på Cypern, fast en vecka var fullt tillräckligt. Jag känner mig lite brunare och det behövde jag efter denna piss sommar rent ut sagt. Här kommer lite bilder och vill ni se alla får ni gå in på http://www.pixbox.se/usr_show_id44969_page0_order1.html



När vi kom hem blev vi alldeles tårögda då våra kära vänner (Sadde och Jossan) hade gjort fint på vårat vardagsrum och lagt ut ett pussel (som vi skulle göra klart) med ett foto på oss, skrivit ett gulligt bra och ett grattis på vår bröllopsdag och sen fick Oskar en kopp av Sadde med en bild på Oskar och Sadde från bröllopet och jag fick en Nalle med en t-shirt som hade en bild på mig och Jossan från bröllopet och sen fick vi varsitt vykort.
Tack så mycket älskade vänner, ni vet vad som värmer i ett gammal =) gift pars hjärta.



Nu har semestern i alla fall tagit slut och nu har vardagen kommit ifatt med jobb, träning och viktväktarna, alltid lika skönt med vardag.


Puss och hej

Agya Napa

Ja da har man overlevt gardagen da men det var helt otrloligt. Nar vi val kom in i Agya Napa sa hamnade vi pa fel gata och tankte att det har var val inte sa mycket, men sen fragade vi pa Mc vart vi skulle och dem forklarade vagen och fran en lugn gata blev det hur mycket som helst och ljudet dundrade overallt och folk slet i en for att man skulle in pa deras pub och ja det var helt otroligt. Tre stallen orkade vi med sen fick vi nog och gisk till pizza hut innan vi tog en taxi hem och bara njot av lugnet.

Idag ar som sagt sista dagen sa nu galler det verkligen att ligga och pressa det sista vi gor och det ar val skont nar man inte har sovit allt for manga timmar. Till lunch blir det Mc och ikvall blir det en lite finare restauran "Diva" som jag och Oskar hade atit pa var brollopsdag.

Sa nu har jag gjort det jag har lovat och det ar att uppdatera min blogg tva ganger sa nu ska jag ut i solen och svettas lite till.

Puss pa er fran ett mycket, mycket, mycket varmt Cypern.

Kalispera

Cypern 2

Ja da har man antligen hittat lite internet sa att man kan uppdatera lite. Det har varit lite blandad sol och moln vilket bara har varit skont da detr ar valdigt varmt har nere. Det ar mellan 30 till 35 grader och i vattnet ar det nog mellan 25 till 28 grader sa det ar tur att man har AC pa rummet. Vi har gatt ut och atit varje dag och vi har bland annat atit moussaka och lamm sa vi har testat lite. Annars ligger vi mest vid poolen eller vid havet for att fa lite svalka.

Idag har jag, Oskar, Fredrik, Annie och Maria varit ute pa en batutflykt dar vi har stannat till vid en klippa som de som ville fick hoppa ifran och Maria var den enda av oss som vagade. Sen akte vi till ett stalle dar vattnet var som klarast och det var verkligen som att vara i en pool och jag vagade hoppa fran baten och ner i vattnet trots min sjuka radsla for hajar. Sen akte vi till en liten strand dar man kunde bada lite mer. Sen fick vi lite lunch som var helt okej och sen akte vi till Famagusta "ghost town" dar vi fick stanna en bit ifran for annars gick vi in i turkiskt omrade. Man sag en hel stad som fran vart hall sag helt okej ut men det var tydligen helt dott forutom ett hotell som turkarna anvande som casino och det var tydligen helt forstort. Det har statt tomt sen 1974 och det fattas fortfarande over 1000 cyprioter sen de blev utvisade. Sen stannade vi till en sista gang for att hoppa i och bada. 

Ikvall ska vi till Agya Napa och besoka nagra krogar sa det blir nog skoj. I alla fall sa har jag lovat att jag ska uppdatera tva ganger sa darfor far jag val komma tillbaka imorgon. Jag ska lagga up bilder nar jag kommer hem men vi har haft helt underbart och det basta stallet vi har besokt var nog en sohaftig poolbar dar man kunde bestalla fran poolen och sitta pa pallar under vattnet och drinkarna kostade bara 1.50 cypriotiska pund vilket ar typ 25 kronor och det smakade mycket bra sa det blir val en till tripp dar imorgon. Imorgon galler det att pressa det sista och sen besoka Mc vilket ar ett maste.

Na nu orkar jag inte skriva mer for jag ar snart en blot flack pa stolen.

Puss och hej.