Jag är så lycklig!!!!

Jag/vi är så lyckliga, lyckliga, lyckliga, lyckliga. Nu undrar ni självklart vad detta är för tramserier och då ska jag berätta för er att min älskling/bästa vän/själsfrände/oskar har fått ett JOBB och inte vilket jobb som helst utan ett jobb som han verkligen ville ha på Ericsson i Linköping som något support liknande (fråga honom själv för mer detaljer) där han blir anställd som det han har pluggat till nu i nästan 5 år nämligen ingenjör.
Ni förstår inte vilken lättnad det är för oss att veta att han kommer få in pengar varje månad och att vi kommer framförallt att få lediga helger tillsammans vilket vi inte har haft nu på ett par månader ( i alla fall inte hemma tillsammans).

Vi båda har varit så glada idag och när han ringde mig på jobbet idag så började jag nästan gråta och om ni inte tror mig så är det bara att ni frågar Jossan och Sadde för dem var med när han ringde.

Vi firade genom att Oskar hade lagat god mat och till förrätt blev det toast skagen och till varmrätt blev det klyftpotatis och fläskfiléer som först var panerade i ströbröd och sen panerad i ost och så stekte man dem lite lätt. Sen gjorde man en sås på grädde och chilisås för att sen hälla över det på kotletterna och in i ugnen och till det serverades det ett vitt vin.
Mycket smaskigt och nu ska vi bara njuta av varandra och ligga och kramas framför tv:n.




Puss och hej och hallelulja för framtiden.

Mys helg

Så har ännu en helg kommit och gått och denna helg har varit en riktg mys pys helg med min älskling.

I fredags var det idol som vanligt och även om jag kommer få lite slag från höger och vänster så hejar jag faktiskt på erik och tycker nog att han ska vinna.

På lördagen träffade jag Jossan som var så fin i håret att jag knappt kände igen henne och själv så kunde man inte höra att det var jag då min röst försvann i fredags och var lite rosslig på lördagen. Jag hade tänkt att köpa en fin svart klänning på H&M men tror ni att den fanns där, nej. så vi fortsatte vårt letande och till slut på Vero Moda hittade jag en snygg klänning som jag ska ha på julen och till nyår och Jossan hittade en top i samma mönster som invigdes senare på kvällen. Efter det gick vi och käkade med Oskar ochs en dumpade vi Jossan (alltså inte dumpade på riktigt utan vi lämnade bara av henne) och gick och hyrde Mission Impossible 3.
Så fram med chips och på med filmen och vi båda var imponerade av filmen och tyckte att det var det bästa som vi hade hyrt på länge. Sen gick vi och la oss tidigt för jag menar vi är ju typ 25 år och då kan man ju inte vara uppe hela natten längre =),

Idag har varit en lugn och skön dag och vi har haft det bara så mysigt som Oskar och jag kan och har spelat kort, dansat tryckare i köket, lagat mat tillsammans, rensat i källaren och plockat upp julsakerna. Och Sadde vi har plockat upp kartongen med julsakerna för jag vet att det är en vecka kvar till advent men det är skönt att ha sakerna uppe så det är bara att göra det roliga som är kvar.

OCh medans jag sitter och skriver så ljuder musik och sång från Oskar med sin ukulele och det är alltifrån Gessle till små grodorna. Just nu spelas "House of the rising sun" och det är mycket vackert.

Veckan som kommer så ska Oskar till Jönköping och jobba på något som heter dreamhack och blir borta från onsdag till söndag så vi får väl se vad jag kan hitta på för något bus när han är borta.

Det var allt från mig och nu är jag också frisk och min röst är i stort sett återställd så man skulle kunna säga att livet leker.

Puss och hej.






Sorry, sorry

Ja då får man skämmas igen och nu ganska rejält då det var nästan en hel månad sen jag skrev här sist men jag har mina anledningar men nu är jag i alla fall tillbaka för att stanna (hoppas jag).
Ja vart ska jag börja, jo vi kan ta det allra tråkigaste först =) nämligen Ullareds resan tillsammans med mamma och Jossan. Nej det var ingen tråkig resa men mycket handlande blev det och mycket trötta så åkte vi hem typ vid 8 tiden så ja vi var väl hemma vid 1 på natten eller något men det var skönt också att få handla lite. Gustav var även här den helgen och han och Oskar kunde äntligen använda present jag gav till honom för ett och ett halvt år sedan och åka lite gocart och det tror jag dem tyckte var roligt..
På söndagen kom Annie och Fredrik på middag och vi sa att vi skulle försöka äta tillsammans på söndagar (vi få la se hur det går med det).

Helgen efter det åkte vi till min hemtrakt Lövbo för att spänna musklerna och hjälpa pappa med veden. Egentligen skulle jag vilja ha en massa roliga foton här men glömde kameran hemma och jag bad att få Lars och Mirjas kort men jag får nog be igen så får vi se om jag kan få upp dem.
I alla fall en skitkul helg med mycket ätbart, mycket fysiskt arbete och en massa spel så det stod en över öronen till slut. Vi bestämde till och med att vi skulle komma igen till trettondagshelgen och det ser vi mycket fram emot, nja inte att träffa alla igen utan kanske mer att få frisk luft =).


Sen helgen efter det var det Jossans inflyttningsfest och det första som slog oss när vi klev in genom dörren var att detta skulle bli en blöt fest för alla dessa ljus gjorde lägenheten till en stor bastu. Men alla kom från typ samma skrot (i alla fall jag, jossan och karin) och kamerorna smattrade för fullt, man kunde nästan tro att det var röda mattan där.Till Jossans glädje kom Dolly Parton på stereon och Oskar och Conny var inte sena på att hänga med:


Ja i alla fall så var det en riktigt kul kväll även om jag fick mer eller mindre bära hem Oskar så det var nog tur att vi från början hade bestämt att inte gå ut den kvällen.
Natten var inte kul och ni förstår nog vad jag menar utan mer förklaring, som sagt vi har alla varit fjortisar.

Härliga bilder från kvällen.


Så är vi redan på förra veckan och på tisdagen var jag och Sadde bjudna till Jossan på middag och jäklar vad hon hade stått i, tyvärr så gick min kamera sönder på lördagen så det blev inga kort utan jag får helt enkelt försöka att beskriva det hela.
Till förrätt fick toast med avocado röra och pinjenätter och  ruccula sallad och det var första gången jag kunde säga att avocado var gott.
Till middag fick ( mitt minne sviker mig lite så jag hoppas att jag säger rätt nu) vi ris och kycklinggryta som var mycket mumsig.
Och till efterrätt (på Saddes begäran =)) fick pannacotta som faktiskt är uppe och kämpar mot Oskars pannacotta så jag skulle akta mig om jag vore dig sötnos.
Mätta och belåtna satte vi oss och skulle titta på en film som handlar om en kille som måste hålla en hög puls hela tiden och detta gör han genom att knulla offentligt, slåss med allt och alla, springa genom hela stan, ta sprutor och så vidare. En okej film men det var tur att man inte förväntade så mycket av den för då hade man nog blivit besviken.
Tack för en mysig kväll. Puss i påsk.

I fredags åkte mamma, jag, Jessika och Jossan för att ta oss till Stockholm och titta på idol. Vi hade som tur var bestämt med Kåre att få lite lotsning genom stockholm för att ta oss till inspelningarna. Jessika hade med sig Beata (en gps blaha) som för det första var väldigt trögstartad och som visade oss lite konstiga vägar men vi tog oss till Kåre och han tog oss till inspelningarna så det var kul. Vi fick inte dem bästa plasterna men det var en kul upplevelse och det kommer nog inte att vara den sista gången.
Nu är ju fortfarande min kamera trasig men ni kan gå in på Jossans sida för att se lite härliga bilder.

I söndags hade vi en riktig tjej kväll jag , Annie och Jossan med deperate housewifes och en massa gott att äta och dricka och även om jag inte var mig själv så var det riktigt kul och trevligt och jag ser mycket framemot nästa kväll.

Ja och så var vi på rätt spår igen och själv är jag hemma och sjuk och jag verkligen dör av tristess för jag har lite feber och är så pass sjuk att jag inte kan jobba men är så pass frisk så jag kan inte bara ligga och vila mig så idag har jag julpysslat lite och håller på att baka lussekatter för samtidigt ska jag ju vila så jag kan ju inte gör allt för mycket.
Ja i alla fall nu så är ni uppdaterade och jag ska sanerligen försöka att skärpa mig men tills kameran är fixad vet jag inte hur många roliga bilder jag kommer att ha här men det löser sig.

Puss och hej så länge.