Utmaning

Titta det blir en uppdatering idag med =). Det kan ni tacka Johanna.R för som har varit så snäll och utmanat mig. So here we go......
  
Regler:
Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg där den svarar på frågorna. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.
  
Vad gjorde du för tio år sedan? 
Jag var då 15 år och gick mitt sista halvår på högstadiet. Jag hängde mycket i sörping med min kompis och hennes kille och hans kompis som jag tyckte var söt. Bodde hos mamma i klockaretorpet och pendlade varje dag till valdemarsvik......det var en pärs.
  
Vad gjorde du för ett år sedan? 
Njöt av livet =). Om jag kollar i min 10 årskalender så var jag mycket med Jossan (som jag fortfarande gör) och Oskar började sitt jobb på combitech och åkte på mycket kurser.
  
Fem snask du gillar? 
* Skulle vilja säga chips på alla fem eftersom jag älskar chips, men, men.
* Marabou choklad. Tur att jag inte äter det så ofta men inga problem att trycka i mig 200 gram
* Lysmelk, det viktigaste i min lösviktspåse
* Majschips. Snacks som gör dig mät utan att du får allt för dåligt samvete =)
* Varma chips, såna du kan köpa på bio. Kan utan problem äta upp en hel sån själv (då pratar vi om den stora) oavsett längden på filmen.
  
Fem sånger du kan hela texten utantill:
Jag skulle nog mest vilja säga barnsånger men som Johanna skrev så är det kanske lite fusk.

* Dancing in the dark...Jessie
* Karma Chamelion...Culture Club
* Light my candle...RENT soundtrack (sjunger både killen och tjejens verser)
* Father and son...Cat Stevens
* Du är allt..Shirley Clamp

Snälla kolla mig inte om det här. Jag tror att jag kan hänga med i hela texten men jag kan nog inte sjunga själv =)


Vad skulle du göra om du var miljonär?
Betala av alla lån, köpa vårt drömhus, hjälpa min familj. Men framförallt så hoppas jag att jag fortsätter att vara samma person med samma värderingar och att jag blir behandlad som jag blir idag annars är det inte vårt en enda krona.

  
Tre dåliga vanor:
* Planerar alldeles för mycket
* Har en kort stubin mot Oskar när jag är trött eller mår dåligt....förlåt älskling =(
* Kommer ofta lite för sent
  
Fem saker du gillar att göra?
* Vara med Oskar.....såklart
* Vara med min familj
* Bara få umgås med mina/våra kära vänner
* Pyssla =)
* Tro det eller ej men att jobba. Saknar mina små gullungar på jobbet och jag har ett stort behov av att få alla mysiga kramar och härliga kommentarer och att få se att det jag gör påverkar dem positivt inför framtiden.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
* Svarta skinnkläder..såna härliga från 80 talet.
* Linnen instoppade i byxor med hög midja ....usch..
* Tröjor med axelvaddar
* Stuprörsbyxor...passar enligt mig bara en kroppstyp och den har inte jag
* Byxor instoppade i pumps

Fyra favoritsaker: 
* Digitalkameran
* Datorn
* Min plattång

* Mina naglar (fixar dem en gång i månade så att de blir fina så de får vara med på listan =))

 

 

3 personer jag utmanar: 
* Alex
* Josefine.A
* Pierre

 

 Snyggingen som utmanade mig,,,,,,

 

 

Det var allt från mig. Puss och hej.


Biohelg

Nu har jag fått lite skäll för att jag är dålig på att uppdatera så därför ska jag uppdatera om vår biohelg.
I fredags var Jossan och Sadde här och åt tacopaj som var beställt eftersom Jossan hade vunnit en valfri middag i midsomras. 



Vi åt  och myste och skrattade tillsammans och innan vi visste ordet av så var det dags att dra sig ner mot filmstaden för att titta på "Jumper".  Jag kan rekommendera den här filmen tille rsom vill ha en film "dagen efter" och inte vill tänka. Saknades mycket i storyn så att jag får nog säga att denna film floppade i vårat tycke. Den bästa karaktärer var britten som hade en mysig dialekt och var skapligt bitchig och härlig. 
Träffade Markus och Pierre på bion och de höll med om att det var inte den bästa film de hade sett.

I lördags ville jag och Oskar mysa till det rejält så vi bestämde att vi skulle gå och bowla, så vi bokade tid på Hugos. För det första var det såååååå mysigt att gå och bowla bara vi två, vi var som nykära och gick och pussades nästan hela tiden. Och som det inte vore nog så gjorde jag en massa strike, bland annat på första kastet (eller hur man ska säga). 



Tyvärr vann jag inte över Oskar men det gör inget för det var helt underbart ändå. Sen åt vi varsin hamburgertallrik och sen hem för att titta på melodifestivalen som var ganska dålig men det gick ändå.  

I söndags tyckte vi att det var dags att köpa en nya kamera så vi ringde till Pierre och fick ett tips på en kamera som vi skulle ha efter våra krav så det var bara att åka ner till Expert och köpa den och kors i taket så köpte vi en försäkring också, take a walk on the wild side för en gångs skull =).

 Snyggt foto taget med den nya kameran.....

På kvällen träffade vi Alex och Josefine och satt och pratade lite innan vi skulle gå på bion. 

   Du får bli sur på mig Josefine men jag tycket att ni blev bra på det här kortet så jag tog med det i alla fall.

Josefine var supertrevlig och jag hoppas verkligen att vi inte skrämde bort henne, men jag tyckte inte att vi var mer galna än vanligt men vad vet jag. Sen var det dags att titta på "Cloverfield". Det var en och en halvtimmes nervpirr rakt igenom. Bra filmat, kändes äkta förutom några saker i storyn som jag störde mig på men det finns det nästan alltid. Kan verkligen rekommendera den här filmen om man vill hoppa och bli skrämd. Alex gav den en 5, jag skulle inte vilja ge den så högt men definitivt en 4.  


Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vår dejt fortsätta. Blir en ny blogg om vår härliga semestervecka, det är ju bara onsdag idag så vi har ju några dagar till att njuta av =).

Puss och hej. 

Frågor

Snodde den här från min brors blogg http://lovehatereligion.blogg.se/

Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek" om du visste att du aldrig skulle kunna återvända?

Svar: Jag vet faktiskt inte, tycker begreppet "min största kärlek" är lite luddig. Om jag skulle lämna Sverige för Oskars skull, ja absolut men för någon som jag kanske inte kände så väl men var lyckligt förälskad.......jag vet inte


Skulle du kunna i någon situation mörda någon?

Svar: Nej aldrig, räknar inte självförsvar som mord.


Du blir kär i din bästa väns pojkvän/flickvän. Vad skulle du göra?

Svar: Jag skulle försöka att leva mitt liv normalt och om det skulle ta slut tror jag att jag skulle prata med min vän och förklara min känslor och sen kanske ta det från det.


Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr?

Svar: Aldrig, jag menar tummen har du ju till en massa saker som.....äh.....som till exempel......äh......


Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra?

Svar: Fråga om vi skulle kolla på den =). Jag skulle nog kanske bli lite upprörd om jag inte hade fått reda på det ur ett sjukdoms perspektiv men jag menar vad kan jag påverka en människas bakgrund, gjort är gjort, det viktiga är väl kanske att det inte ska ske igen. Det beror också lite vilken typ av porrfilm. 


Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon?

Svar: Jag tror det men jag tror också att sin egen överlevnadsinstinkt är ganska stor så .........


Om du misstänkte att din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hennes/hans dagbok?

Svar: Nja, skulle nog inte dra mig för att läsa hans sms, jag menar jag tycker att det är okej att läsa mina och om han tar illa upp så kanske att det finns sanning till min oro.


Du är hemma ensam.
En främling knackar på din dörr och säger att han blir jagad av en mördare och behöver låna telefånen.
Skulle du släppa in den personen?

Svar: NEJ. Jag skulle vilja vara en god samarit men jag litar inte på människor, skulle möjliga kunna slänga ut min mobil eller ringa själv, men att riskera mitt liv på det sättet känns bara dumdristigt,


Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den?

Svar: Absolut inte. Jag skulle inte ha några problem med att behålla pengar som jag hittar på gatan men aldrig en plånbok oavsett vilka pengar som ligger där och aldrig om jag ser någon som tappar pengar. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. 


Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris?

Svar: Nej, nej och åter nej. Kostar bara ca 800 kr till paris med Ryan Air och det är inte värt att dränka en gullig kattunge för det.


Ditt hus brinner och du kan bara ta med dig en sak, vad skulle du ta med dig?

Svar: Vår externa hårddisk med alla våra bilder och filmer. Så länge Oskar är okej det vill säga.


Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien,
40 människor i din skola eller din bästa vän?

Svar: Självklart min bästa vän, ja måste gå efter det som skulle få mig att må sämst och det skulle nog vara att förlora min bästa vän med vetskapen att jag hade kunnat göra något. Känns hemskt att man är villig att offra så många människor för en person men samtidigt tror jag att det är ganska naturligt. 


Din bästa väns pojkvän/flickvän är otrogen mot henne/honom. Du gillar din väns partner mycket.
Skulle du berätta för din vän att hennes/hans flickvän/pojkvän var otrogen mot henne?

Svar: Jag skulle nog gå till pojkvännen och säga vad jag vet och ge honom ett ultimatum att antingen berättar du eller så gör jag det och sen skulle jag nog skälla ut honom efter noter.

 

 

 

Här kommer lite bilder från i lördags, jag klarade mig bra på söndagen för er som undrade och det var underbart skönt =).

 

 

Puss och hej


Party!!!!!!

Ja då var det festdags igen, eller igen och igen, sist jag var ute var på 80-tals festen och det var i november. Men i alla fall ikväll är det tjejfest hos Jossan och ska jag vara helt ärlig så blir jag lite orolig för en favorit i repris även om jag vet några som hoppas på det =). Men ikväll blir min inställning att jag ska ha kul och må bra imorgon, brukar klara av att kombinera dem två delarna annars men det är något skumt med att vara hemma hos Jossan för där händer det alltid något extra, får komma ihåg att inte låta Jossan hålla koll på mina drinkar så kanske att jag kommer må bättre =).
Sen får vi se hur det blir med utgång, skulle vara kul att första gången få gå till bomull samtidigt som det är skönt att komma hem skapligt. Ja ja vi får se hur det blir.

Nu ska jag i alla fall åka och sola och sen fixa klart en liten överraskning till Jossan, kan ju inte säga vad det är ifall hon skulle läsa min lilla blogg. Hoppas bara att den blir klar så att hon kan få den ikväll.

Annars så är livet ganska lugnt. Börjar närma oss vår semestervecka som ska bli underbart skönt. Har bokat biljetter till något som heter "Stand up iställer för bio" i stockholm och då även fått ett bra pris på ett hotell på drottninggatan. Sen ska vi bara njuta och ta det lugnt och träffa så lite folk som möjligt.

Ja vad händer mer, jo min lillasyster Angelica blir 10 år nästa vecka, ganska stort faktiskt och känns lite konstigt att lilla pluttan ska bli tvåsiffrigt. Sen är det kalas för Sadde som blir så stor så stor, ska fundera ut i veckan vad vi ska köpa till honom. På fredag ska jag och jossan på bio, har väl inte riktigt bestämt vad vi ska se men det blir nog något skoj i alla fall.

Förhoppningsvis blir det ett litet inlägg imorgon om festen med lite bilder.

Puss och hej