På väg hem!!!!!!!!!!

Jaha da har sondag och mandag gatt och vi sitter nu pa flygplatsen och vantar pa att aka hem, ganska skont pa ett satt men trakigt ocksa.

I sondags vaknade vi alla lite halvbakis och tog oss forst till Kentish town dar vi at en English breakfeast, perfect som bakismat.



Sen akte vi till Oxford street somar en jatte jatte stor och lang shopping gata och vart mal for dagen var att hitta Primemark som ar ett nytt varuhus som har oppnat med en massa klader till valdigt billiga priser,ungefar som Ullared fast har var det mest bara klader plus att dem tar in modeklader till valdigt billiga klader. Vi gjorde nog alla en hel del fynd men vi var ganska trotta. Efter det sa tog vi oss till Camden town som var sa otroligt mysigt. Alla typer av manniskor kunde man hitta har och det var som en stor marknad men aven en del vanliga affarer. Vi handlade ingenting har men det var harligt att bara strosa omkring och titta pa en massa manniskor. Vi hittade en affar med bara rave saker sa den tyckte jag att det var roligt att ga in i.



Carrie kom till Camden sa det var roligt att fa traffa henne en liten stund, hon ar verkligfen somen varm flakt.

Sen pa kvallen kopte vi e massa chips och kopte hem pizza som var valdigt mattande,sen tittade vi pa Lady in the water som Jessica hade kopt och jag tycker fortfarande att den ar helt underbar.

Igar strosade jag och Oskar sjalv i London och tog oss tillbaka till Oxford street och gick in i flera roliga affarer. Sen akte vi hem och lagade mat at jessica och Brooks. (tiden på flygplatsen tog slut så nu är jag hemma och fortsätter) Sen fick de deras present som vi hade köpt som tack dör en underbar helg och det var en film med Eddie Izzard som de bara älskar som vi sedan satte på och Oskar och Brooks somnade framför tv:n.



Allt som allt har det varit en helt otrolig långweekend och det var deffinitivt inte den sista där.


Puss och hej,
från lilla mej.


Kommentarer
Postat av: Annie

Låter som om ni har haft det jättebra, kul! Vi var aldrig på London Dungeon, hann inte.. Jag har varit i Uppsala och firat valborg, väldigt röjigt! Läs gärna min blogg.. Snart är det dags för Desperate kväll igen. Puss

Postat av: Josefine

nej men ärligt talat millolainen vad fan var det där för mat?? yuck! tänker bara på traonspotting.. haha.. ska bli kul att träffa dej imorn o på fredag är det vår kväll! yihaa puss

2007-05-01 @ 21:44:27
URL: http://www.josephines.blogg.se
Postat av: erika

åh, vad härligt med London! Det är verkligen en underbar stad!!!!!

2007-05-03 @ 13:00:06
URL: http://erika81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback