Boda Borg + minigolf

I lördags var det dags för något som åtminstone jag hade sett fram emot nämligen att åka till Boda Borg i Oxelösund med Jossan och Sadde. Vi var alla redo på minst en timmes bilfärd men till allas vår förvåning så tog det bara 45 minuter innan äventyret kunde börja.



För er som inte vet detta så är Boda Borg uppbyggt som lite fångarna på fortet. man väljer om man vill vara där i 4 eller 8 timmar och vi tog 4. Man ska klara en bana med allt ifrån 3 till 4 rum och i sista rummet får man en stämpel om man klarar det. Det finns totalt 16 banor och nivåerna är grön = högklackat, röd = gympaskor, svart = mycket ansträngande. Innan man går in i banan så står det vad banan heter och något eller några tips på hur man ska klara rummet. Det gäller att vara smidig, snabbtänkt och i vissa fall bara vara logisk. I laget måste man vara minst 3 personer och 6 som mest så vi var alla i ett och samma lag. Nu förstår jag att ni är nyfikna på hur det gick för oss.........trumvirvel........vi fick 5 stämplar. Nu tänker ni att det inte är så mycket och det tänkte vi ocksp speciellt när några snorungar kom och sa att de hade fått 7 stämplar men hon i kassan tröstade oss och sa att 4 var medel så vi var över medel, jippie sa vi alla då. Men vi var helt förstörda över mycket fysiska ansträgningar i nästan 4 timmar och korkat nog utan något att dricka så vi begav oss till McDonalds som fyra utslagna hjältar. Vi rekommenderar er verkligen att göra detta någon gång.
Här är lite bilder:



Igår ringde Karin och Conny på eftermiddagen och föreslog lite minigolf i blåsten och vi var inte sena med att hänga på så vi åkte till himmelstalund och slog lite. En rolig och ganska enkel bana men ändock vann grabbarna med 46 slag, tvåa kom Karin med 51 och sist kom jag med 54 men jag var glad ändå.  Sen åkte vi hem till oss och snackade lite och sen var det nästan dags att hoppa i säng. Gud vad skönt med semester.



Idag har vi solat och bakat för att förbereda för kommande födelsedagar.

Puss och hej.

Kommentarer
Postat av: Josefine

tack för en kalasdag. det var skitkul! men fan vad ont jag hade i kroppen dagen efter.. gaah.. puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback