Saddes födelsedagsfest

Jaha då har en i kompis gänget blivit ett helt år äldre och är nu hela 26 år. Dett firade vi genom att bli hembjudna till Jossan och där möttes vi av en stressad Jossan som pekade på klockan ett antal gånger =) (alla som känner mig vet att jag kommer nästan alltid lite sent, inget jag kan göra något åt).
I alla fall så kom vi dit och lämnade över våra presenter till Sadde och eftersom han älskar liverpool.........eller.........var....det.....nä.....ah....just det Manchester var det ju, i alla fall så fick han drinkglas som var beställda på  manchester och till det fick han en apple sourz och lite groggvirke och en liten drinkbok så han vet vad han kan göra för gott.



Sen blev vi bjudna på jätte god smörgåstårta som var gjord av allas vår favoritmamma på jobbet nämligen Eva. (Tack eva, det var lugnt värt att inte räkna points för).
Sen fick vi en mycket smaskig paj med mycket, mycket, mycket vaniljsås till.



Sen orkade inte Sadde vänta mer och då var det dags att spela buzz och självklart var alla med eftersom det var födelsedagsbarnets önskan för kvällen och många matcher blev det. Sen kom det några andra kompisar till Sadde bland annat christian och hans tjej och hennes kompis och så en kille som hette daniel tror jag. Dem var också med på buzz och tyvärr blev dem också skjutna även om det inte var meningen och i efterhand har man fått höra om blickarna som man hade tur att missa.



Det var en mycket mysig och trevlig födelsedag och vi hoppas att Sadde också var nöjd över sin fest.

Puss och hej.

Kommentarer
Postat av: Josefine

hej gumman.. haha rolig blogg o det är såklart liverpool som sadjad älskar.. inget snack om den saken han är ju som besatt.. mohaa.. fin bild på dej stumpan.. ha en bra helg så ses vi åter på måndag.. mer jobb åt folket du vet.. gaah.. puss på dej

Postat av: Sadjad

Tack för allt. Och du är en kanonvän o en superbra arbetskamrtat. Ja just det Liverpool haha. Kram

2007-02-23 @ 11:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback