Cypern 2

Ja da har man antligen hittat lite internet sa att man kan uppdatera lite. Det har varit lite blandad sol och moln vilket bara har varit skont da detr ar valdigt varmt har nere. Det ar mellan 30 till 35 grader och i vattnet ar det nog mellan 25 till 28 grader sa det ar tur att man har AC pa rummet. Vi har gatt ut och atit varje dag och vi har bland annat atit moussaka och lamm sa vi har testat lite. Annars ligger vi mest vid poolen eller vid havet for att fa lite svalka.

Idag har jag, Oskar, Fredrik, Annie och Maria varit ute pa en batutflykt dar vi har stannat till vid en klippa som de som ville fick hoppa ifran och Maria var den enda av oss som vagade. Sen akte vi till ett stalle dar vattnet var som klarast och det var verkligen som att vara i en pool och jag vagade hoppa fran baten och ner i vattnet trots min sjuka radsla for hajar. Sen akte vi till en liten strand dar man kunde bada lite mer. Sen fick vi lite lunch som var helt okej och sen akte vi till Famagusta "ghost town" dar vi fick stanna en bit ifran for annars gick vi in i turkiskt omrade. Man sag en hel stad som fran vart hall sag helt okej ut men det var tydligen helt dott forutom ett hotell som turkarna anvande som casino och det var tydligen helt forstort. Det har statt tomt sen 1974 och det fattas fortfarande over 1000 cyprioter sen de blev utvisade. Sen stannade vi till en sista gang for att hoppa i och bada. 

Ikvall ska vi till Agya Napa och besoka nagra krogar sa det blir nog skoj. I alla fall sa har jag lovat att jag ska uppdatera tva ganger sa darfor far jag val komma tillbaka imorgon. Jag ska lagga up bilder nar jag kommer hem men vi har haft helt underbart och det basta stallet vi har besokt var nog en sohaftig poolbar dar man kunde bestalla fran poolen och sitta pa pallar under vattnet och drinkarna kostade bara 1.50 cypriotiska pund vilket ar typ 25 kronor och det smakade mycket bra sa det blir val en till tripp dar imorgon. Imorgon galler det att pressa det sista och sen besoka Mc vilket ar ett maste.

Na nu orkar jag inte skriva mer for jag ar snart en blot flack pa stolen.

Puss och hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback