In England!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da var vi har da i underbara England och redan har forsta dagen gatt.
Idag borjade dagen med att vi akte ner till London och tog en riktig seightseeing tour da vi fick se baten som Brooks hade spelat pirat pa, vi sag the globe (shakespear teatern), London Bridge, Borough market, Southwark katedral, Picadelly circus, Covent garden  dar vi fick se ett otrligt haftigt nummer av en man, gick in i lite roliga affarer och mycket, mycket, mycket mer. 




Vi har atit mycket god mat och har fatt manga harliga intryck av forsta dagen, men det basta av allt var att Jessica och Brooks hade fixat biljetter till "Les Miserables" och nar vi fick veta det gick vi bara och vantade pa att den skulle borja.



For det forsta tycker jag valdigt mycket om att ga pa musikaler aven om det inte blir sa ofta men att fa gora det och dessutom fa gora det i England dar teater och musikaler bara ska ses var helt underbart. Det roliga med denna musikal ar att det ar den musikalen som har gatt langst i London plus att jag och Oskar inte visste sa mycket om det fran borjan sa det var valdigt roligt. Vi alskade den bade fran borjan och sjalvklart tjot jag pa slutet och det var en helt underbar musikal med underbar musik och sorglig och kannbar historia. Vi tyckte den var sa bra att vi kopte skivan med "the origina crew" for att kunna fa hora musiken lite mer. Jessica och Brooks kan musiken redan da det var typ tredje-fjarde gangen som de har sett den har musikalen. 
Sen gick vi och tog lite drinkar pa en pub och nu ar vi hemma och slappar lite.



Jag kommer att lagga upp lite bilder sen men for tillfallet far ni halla till med bilder pa oskars mobilblogg och adressen ar:
http://oskar-myrberg.blogspot.com/

Imorgon kommer det ocksa handa en massa spannande saker som att vi ska aka bat pa themsen och sen ska vi ga pa lite seightseeing om Londons samre sidor och sen forhoppningsvis sa ska vi ut parta lite.

Hoppas att allt ar bra med er dar hemma i Sverige och mer info kommer snart om allt gar som planerat.

Puss och hej
leverpastej.
 

Kommentarer
Postat av: Jossan

oh vad härligt ni verkar ha det!! håll till godo så ni inte blir påkörda av de där vilda vänstertraffikanterna!! puss på er

2007-04-28 @ 14:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback