In England, part 2.

Ja da var det sondag morgon och vi har nu spenderat tva hela dagar har.
Igar var en helt underbar dag och vi borjade dagen med att sova ut ordentligt och sen lyssna pa skivan fran Les Miserables som ar helt underbar. Sen skulle Jessica till jobbet dar hon lar ut drama till barn och ungdomar och vi tog oss till Kentish Town (centrum dar Jessica och Brooks bor) dar vi gick in i nagra second hand butiker och kollade. Sen tog vi oss till en liten marknad dar de salde jatte billiga hushallsartiklar som tandkram, skor, schampo, microvagsugnar, ja de hade faktiskt en hel del roliga saker och riktigt billigt var det ocksa.
Sen gick vi till Jessicas jobb och sa skulle Brooks ga och ova till kortfilmen som han ska gora idag.

Da akte vi in till stan och tog oss tilll Big Ben och Westminister dar byggnaderna ar sa underbara och vackra sa man blir helt tagen av att nagon eller nagra kan bygga nagot sa otroligt vackert. Sen akte vi en dubbeldackare in till Trafalgar Square dar vi sen gick till en McDonalds som bara ar ett maste i varje land vi ar i och det var helt okej faktiskt, inte jatte stor skillnad fran Sverige.



Efter det akte vi till London Dungeon dar vi motte upp Brooks. Ja ska bara saga att ska ni till London sa maste ni aka till sa lange ni inte har hjartproblem vill saga. Det var typ ett spokhus som berattade om Londons mindre trevliga historia som "the plague", "Jaqck the Ripper", "Sweeney Todd", "London on Fire" och sen om hur det gick till i tortyr kammaren och till sist sa fick vi uppleva an hangning. Det var helt otroligt bra gjort och man blev riktigt radd men inte pa grund av san har sliskig skramning dar folka hoppar fram och skrammer en utan det var berattelserna, omgivningen, peronalen som var skrammande sa det har ar bara ett maste att ga och titta pa for vi var sa otroligt imponerade.



Sen akte vi "svart taxi" som de kallar deras gulliga svarta taxi och akte till oxford street och kollade in i en super stor affar med klader, skor och vaskor och intrycket blev sa rorigt sa vi kopte ingenting. Sen tog vi oss i alla fall hem med en dubbeldackare och kopte mat som var typ kyckling i pita med massa sallad och Oskar tog chicken doner kebab och allt var mycket gott.

Sen satte vi oss och drack och pratade och hade jatte mysigt och sen nar klockan var typ halv 2 pa nattten sa bestamde sig stackars Brooks att han skulle ga och lagga sig for stackarn skulle vara pa jobbe klockan 8.

En mycket trevlig och handelserik dag och hade det inte varit for Les Miserables sa hade lordagen klart slagit fredagen men nu  ar dem ganska lika.


Puss och hej,
fran lilla mej.


Kommentarer
Postat av: Josefine

ja det där stället måste jag bara till någon gång... waw!! välkomna hem när ni väl anländer! puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback