Saddes svenspexa!!!!!

Så kom den dagens som vi alla hade längtat till (i alla fall jag, oskar, jossan, pierre och conny) nämligen saddes svenspexa. Vi hade lurat sadde att vi skulle göra vår backstreet boys video och att vi skulle komma och hämta honom efter hans match. Vi fick sms av honom att han snart skulle komma hem och då begav vi oss mot skarphagen ochj väntade förväntansfullt på att gå och hämta honom.


Men döm om vår förvåning när sadde öppnar dörren och bara ber oss att komma in, inte en tanke la han ned på att vi var fem som kom och hämta honom när egentligen skulle bara vara jossan som skulle komma. Han var en liten tjurskalle för han hade förlorat matchen och inte fatta han nåt när vi bad honom ta på sig tjejkläder och att vi sa att vi hade tidspress utan det var först när jossan sa åt honom att han inte behövde några pengar som polletten trillade ner. Så till slut fick jossan hjälpa honom att ta på sig kläderna och vi hoppades att saddes hunör skulle snart ändra sig till det bättre.


Visst blev han snygg!

Sen hoppade jag, sadde och jossan i kaan och grabbarna i den andra bilen och så begav vi oss mot resecentrum. Stackars sadde sa inte många snälla ord i bilen och han hade ingen aning om vad som väntade honom. Pierre hoppade ur bilen och kom mot sadde med ett plakat där det stod "TUTA = SNAPS" och i det läget visste nog sadde inte om han skulle börja gråta eller skratta.



Conny fick sig en rejäl utskällning av sadde på väg mot rondellen för att se om norrköpingsborna var på g idag och det var nog bara förnamnet av vad de var och t.o.m. en busschaufför var rejält på hugget och tutade så att sadde fick dricka. Det tog inte lång tid innan hela pet flaskan var slut och sadde hade skapat en rejäl startfylla.



Sen tog vi oss till bilarna igen och tog med oss sadde på en rundtur genom staden så hann fick chansen att känna vinden i håret. Nästa stopp skulle bli relaxbadet där vi skulle ta det lungt, bada och ha det skoj.
 Sadde kan nog bli utnämd till den snyggaste killen i baddräkt, någonsin, men ni får avgöra själva.



Självklart skulle han ju få ett eller två uppdrag här också och först ut var charader där vi alla hade fått skriva 3 filmtitlar var som han skulle gestalta för oss. Duktiga som vi är tog det inte lång tid att gissa alla titlar och sadde kunde lungt hoppa ner i badet igen. Conny, pierre och oskar turades om att leka säl för att få geleshot.




Vi passade på att bubbla och då tyckte vi att det var lämpligt med ett till uppdrag, ja eller uppdrag och uppdrag  utan det var mer en tacka och ta emot uppdrag och det var att vi skulle vaxa saddes bröst och även om det inte uppskattades jätte mycket av den utsatta tyckte vi andra att det var riktigt roligt och både conny och pierre blev sugna så vi vaxade dem med lite grann.



Nu var det dags att hoppa in i duschen då tiden började att springa iväg och grabbarna fick i uppgift att ta på saddes outfit för kvällen vilket var en riktig hip hop fjortis stil. Det jobbiga var att sadde passade verkligen i kläderna men han såg i alla fall ut som en fjortis. Hem till Myrberg för att fixa med det sista på maten och sätta sig till ett dukat bord med potatisgratäng, fläskfile medaljonger, stekta champinjoner och b-sås och ädelostsås och grönsallad och det var mycket smaskigt. Till efterrätt hade oskar gjort pannacotta med limesyrup, mmmmmmumsigt.



Sen kom annie och emma och festen fortsatte med dans och härlig musik, speciall anpassad till sadde. Sen kom taxin och vi åkte till teaterbaren och sen in på palace där festen fortsatte i kanske en och en halvtimme och sen ville sadde hem så vi gick hem till oss och slockade ganska snabbt efter en helkul kväll.




Tack sadde för att du är en så härlig vän och att det klarar av att bjuda på dig själv både som transa och fjortis hip hopper.


Dagen efter slagsmål!!!

Puss och hej.


Kommentarer
Postat av: Josefine

oh vi hade så kul! men kom ihåg vad vi har tummat för barfesten!! puss

Postat av: Toker

Haha, som vanligt låter det som om ni har haft fullt upp och en kul kväll!

2006-09-04 @ 15:10:09
URL: http://toker.blogg.se
Postat av: Tupac

TACK för den roligaste kvällen i mitt liv...

2006-09-04 @ 16:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback